01 / 07 / 2024

ted trabzon açıldı mı

ted trabzon açıldı mı

TED Trabzon'da kapılarını açmak için gün sayıyor TÜRKİYE çapında halen 25 okulu ile eğitim hizmeti veren Türkiye Eğitim Derneği (TED) okulları bu yıl Trabzon'un da aralarında bulunduğu Kolej ile bu sayıyı 31'e yükseltiyor.

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Akçaabat Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Bakıma alınan Trabzon Havalimanı yeniden açıldı!

Kısa süreliğine bakıma alınan Trabzon Havalimanı yeniden faaliyete geçti. Trabzon Havalimanı tamamlanan pist bakımı ile bugün saat 06.00’da yeniden uçuşlara açıldı.

Trabzon Ahi Evren Cami açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatını tamamladığı Ahi Evren Hastanesi Altı Camisi, bugün kılınan ilk Cuma namazı ile ibadete açıldı

Trabzon Millet Kıraathanesi açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon Botanik bünyesinde hayata geçirilen Millet Kıraathanesi, Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

60 milyon liralık Trabzon Araklı Sanayi Sitesi açıldı!

Trabzon Araklı'da TOKİ'nin hayata geçirdiği 216 iş yerinin bulunduğu Araklı Sanayi Sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da telekonferansla bağlandığı törenle hizmete açıldı...

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

ted trabzon açıldı mı Haberi

ted trabzon açıldı mı


24 Haziran 2013 tarihinde Trabzon'un Soğuksu Mahallesi Çamoba mevkiinde temeli atılan TED Koleji'nin önümüzdeki yıl eğitim-öğretime açılacak olması dolayısıyla büyük ilgi gördüğü ifade edildi. TED Koleji'nin Trabzon'daki kurucu ortakları Doğu Karadeniz Eğitim Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkam Niyazi Akdaş, her fırsatta Trabzon'a gelerek Kolej'in hizmet binasındaki çalışmaları yakından takip ederek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Bülbüloğlu ile istişarelerde bulunuyor. 


Geçtiğimiz hafta yine Trabzon'a gelen Akdaş inşaat çalışmalarının gayet güzel bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Biz sık sık gelmeye çalışıyoruz.  Ancak buradaki sevgili ortağımız Bekir Bülbüloğlu en az bizim kadar projeye sahip çıkıyor" dedi. 


İNŞAAT 1-2 AYA TAMAMLANACAK 

İnşaatın yetişememe gibi bir durumunun kesinlikle söz konusu olmadığına vurgu yapan Akdaş, "Pek yakında 1-2 aya kadar okul inşaatı tamamlanmış olacak ve tefrişine geçeceğiz, önümüzdeki...