07 / 05 / 2024

Tek ve Çok Sergisi basın daveti

Tek ve Çok Sergisi basın daveti

Eşyanın üretimi ve dolaşımına yönelik, araştırma temelli Tek ve Çok sergisi 6 Eylül'de SALT Galata'da açılıyor.

81 ilde geçerli! BİM, A101, Migros ve ŞOK marketlerden alışveriş yapanlar dikkat! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Ticaret Bakanlığınca hazırlanan Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu yönetmelik, BİM, A101, Migros ve ŞOK marketler dahil tüm marketler için geçerli olacak.

Ev, arsa satışları artık çok daha hızlı yapılacak!

Ev, arsa gibi taşınmazların satış işlemleri artık Noter kanalıyla yapılacak ve çok daha hızlı tamamlanacak. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren başlıyor.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

'İleri gitmenin tek yolu' sloganıyla Seat Tarraco Mayıs zammı ne kadar oldu?

Seat Tarraco, Seat markasının SUV segmentindeki varlığını güçlendirmek için üretilmiştir. Seat, Tarraco'yu "geniş ve çok yönlü bir SUV" olarak konumlandırmıştır. ileri teknolojik özellikler ve gelişmiş güvenlik sistemleri gibi birçok özellik sunar.

Mayıs ayında Ford bayisinde Courier serisinde kampanya! Pratik ve çok yönlü bir araç arayanlar elinizi çabuk tutun

Geniş iç mekanı, yüksek seviyede konforlu sürüşü, kullanışlı teknolojik özellikleri ve yakıt ekonomisi gibi avantajları ile öne çıkmaktadır. Mayıs ayındaFord bayisinden parakende satışta ek %2 peşin alım indirimi hakkını kaçırmayın

Konforlu ve eşsiz bir SUV; Citroen C5 Aircross... Bu fiyata C-SUV kalmadı

 Konfor, alan ve çok yönlülük konusunda sınıfında dikkat çeken Citroen C5 Aircross'un fiyatları da merak ediliyor. İşte 2023 model Citroen C5 Aircross'un  güncel fiyatı...

Uygun fiyatlı teknolojik ürünler BİM ve ŞOK'ta! Airfryer'dan akıllı telefona yok yok! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM ve ŞOK, 17-18 Şubat tarihlerinde satışa çıkarılan teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Cep telefonlarından kişisel bilgisayarlara kadar pek çok ürün var.

Snapdragon 8 Gen 3 hakkında büyük iddia! Apple A16 Bionic'i geride bırakacak

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, Geekbench'in tek ve çok çekirdekli testlerinde sözde 1.930 ve 6.236 puan aldı. SoC'nin 1+5+2 çekirdek konfigürasyonuna sahip olacağı ve Snapdragon  8 Gen 2'ye kıyasla %20 daha fazla güç verimli olacağı iddia ediliyor.

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Geniş ve çok kişili araç isteyenler göz bebeği olan Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. 15 Şubat 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Geniş hacimli tasarımıyla çok fonksiyonlu buzdolabına mutfaklarınızda yer açın! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabındaki kokulardan rahatsız olanlar için Vestel, kokuların birbirine karışmasını engelleyen, gün ışığı pro teknolojisi ile virüsleri yok eden no frost buzdolabı üstün teknolojik tasarıma sahiptir. Peki geniş hacme ve çok fonksiyona sahip buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

HUAWEI MatePad SE'de dev kampanya! Sepet indirimi ve ek hediyeler! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

HUAWEI MatePad SE, tüketicilerin bir tabletten beklediği her şeyi sunar ve çok yönlülük sunar. HUAWEI'nin zengin ekosistemini destekleyen MatePad SE, tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılıyor ve üretkenlik ve eğitim için en iyi seçenek olarak konumlanıyor.

EYT düzenlemesine binlerce çalışanı ilgilendiren ve çok merak edilen o madde konulacak mı?

Posta Gazetesi Sosyal Güvenlik Uzmanı Ekrem Sarısu okuyucularından gelen çok önemli bir soruyu yanıtladı. Sarısu EYT düzenlemesine kamuda çalışan binlerce kişinin çalışma hayatını düzenleyecek bir madde konulması gerektiğini ifade etti.

Egzersiz aletlerinde çok satan ve yeni çıkanlar! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kış gelirken evde kondisyon çalışmaları için yeni seçenekler de alışveriş sitelerinde yerini aldı. Yeni ve çok satan ürünlerin özellikleri ile fiyatlarını topladık.

Tek ve Çok Sergisi basın daveti Haberi

Tek ve Çok Sergisi basın daveti

Eşyanın üretimi ve dolaşımına yönelik, araştırma temelli Tek ve Çok sergisi 6 Eylül'de SALT Galata'da açılıyor. Saat 19.00'da başlayacak açılış daveti 21:30'a kadar...