04 / 05 / 2024

teknik yapı döviz kampanyası 2021

teknik yapı döviz kampanyası 2021

Teknik Yapı, 2021 yılının ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Döviz kurlarındaki yükseliş yap-işlet-devret projelerini vurdu! Köprü ve otoyollara zam geliyor!

Döviz kurlarında yaşanan yükselişler yap-işlet-devret projelerini vurdu. Köprü ve tünel geçiş ücretlerinde 1 Nisan 2024 tarihinden sonra ‘kur ayarı’ beklenirken ayrıca Hazine’den çıkacak paranın da artacağı kaydediliyor. 

Tebernüş Kireçci'den ticari gayrimenkul yorumu: Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı!

TCMB tarafından yapılan açıklamada Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 12,5, arttı. Verileri değerlendiren Tebernüş Kireçci ''Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı.'' dedi. İşte ayrıntılar...

Döviz kurlarında fırtına esti! 22 Temmuz 2023 Cumartesi dolar, euro ve sterlin kaç TL? Hemen buraya bakın!

Bugün, 22 Temmuz Cumartesi sabahında pek çok kişi, döviz kurlarını araştırarak internet üzerinden "Dolar, euro, sterlin kuru alış satış fiyatları bugün ne kadar?" şeklinde sorgulamalar yapıyor. 

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Seçim öncesi Kapalıçarşı’da hareketli saatler! Döviz bozdurmak isteyen Kapalıçarşı’ya koşuyor!

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde döviz piyasasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Döviz kurlarında Kapalıçarşı ile bankalar arası piyasa arasındaki farkın giderek açılması nedeniyle döviz bozdurmak isteyenler soluğu Kapalıçarşı’da alıyor.

Dolar TL’de ‘şok’ tahmin: Döviz her an patlamaya hazır! Dolar seçim sonrası 25 liraya fırlayacak!

Piyasalarda seçim sonrası senaryoları konuşuluyor. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası kim iktidara gelirse gelsin mutlaka politika değişikliği olacağını dile getiren uzmanlar, borsa ve döviz cephesindeki beklentilerini paylaştı.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Merkez Bankası'nın bankalardan talebi ne anlama geliyor? Döviz kuru fırlayacak mı?

Merkez Bankası'nın bankalardan yurtdışına yapılacak döviz gönderimlerinde ayrıntılı bilgi istemesi "sermaye kontrolü geliyor" iddialarını yeniden alevlendirdi. Merkez Bankası'nın rezervleri ile ilgili soru işaretleri arttı.

“Ücretlerdeki artış, döviz kurunu da yükseltecek mi?” sorusuna ünlü ekonomist Emre Alkin’den yanıt

Ücretlerdeki artışın döviz kurunu yükselteceği şeklindeki görüşler gerçeği yansıtıyor mu, özellikle asgari ücrete yapılan zammın ardından kurda bir patlama yaşanır mı? İşte bu soruyu Prof. Dr. Emre Alkin yanıtladı.

Merkez  Bankası'ndan bankalara döviz saati uyarısı

Merkez Bankası bankalara yeni bir yazı daha yollayarak yurt içi bankaları özellikle geç saatlerde yurt dışı bankalarla döviz alım satım işlemi yapılmaması gerektiği konusunda uyardı.

Altın fiyatını ve döviz kurlarını zıplatacak! Günler kaldı

Merkez Bankası'nın faiz kararının açıklanmasına günler kaldı. Merkez'in alacağı karar altın ve döviz kurunu yakından etkileyecek. Eylül ayında yapılan toplantıda, politika faizinin 100 baz puan düşürülmesi ve yüzde 13’ten yüzde 12’ye indirilmesi gündemde.

Küresel döviz rezervlerinde flaş gelişme! 1 trilyon dolar düştü

Küresel çapta merkez bankalarının döviz rezervleri, doların diğer para birimlerine karşılık değer kazanması sebebi ile yapılan döviz satışları ile rekor gerileme kaydetti. Rezervlerdeki toplam düşüş de bu yıl 1 trilyon dolara kadar çıktı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan flaş yüksek döviz kuru açıklaması! Dolara müdahale mi geliyor?

Türkiye'de döviz kurunun hızla artması nedeniyle hükümet harekete geçiyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı yüksek enflasyon ve dolardaki artışla ilgili yeni düzenlemeler yapılacağını açıkladı. Bakanlık, "Atacağımız yeni adımlar silsilesi bu akşamdan itibaren Bakanlığımızca açıklanacak" dedi.

teknik yapı döviz kampanyası 2021 Haberi

teknik yapı döviz kampanyası 2021

Teknik Yapı, yılın ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, 60 ay vadede sıfır faiz oranı, yüzde 10 indirim ve artan inşaat maliyetleri fiyatlara yansımadan konut sahibi olmak mümkün.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, kampanya ile dövizl mücadele edip TL'yi desteklemeyi, tasarruf sahipleri için en güvenli limanın gayrimenkul olduğunu göstermeyi hedeflediklerini vurguluyor.

Web: https://www.teknikyapi.com/

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında...