05 / 05 / 2024

Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler

Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler

Sanayileşme, kentleşme ve nüfus artışı gibi nedenlere bağlı olarak dünyadaki enerji kaynakları hızla tükeniyor. Ülkeler arasında mevcut enerji kaynaklarının kontrolü ve potansiyel kaynakların paylaşımı için anlaşmalar yapılıyor, hatta savaşlar çıkıyor.

İkinci el araçlarda düzenlemeye aykırı ilan sayısı 5 binin altına indi! 

Ticaret Bakanlığı, 2.el araçların, sıfır satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanmamasına ilişkin kısıtlamadan önce 20 bin civarındaki düzenlemeye aykırı ilan sayısının, son incelemeye göre 5 binin altına indiğini kaydetti.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

Vantilatör almak isteyenlere müjde! Hepsiburada’da Sinbo vantilatörün fiyatı dibi gördü!

Hepsiburada, serinlemek için vantilatör almak isteyenlere özel Sinbo SF-6783 Vantilatör’ü satışa çıkardı. Sinbo SF-6783 Vantilatör, teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Koçtaş’ta vantilatör fiyatları resmen dibi gördü! Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’de büyük fırsat!

Ev yapı malzemeleri konusunda öncü firmalardan Koçtaş, yaz aylarının da gelmesiyle vantilatör satışlarına hız verdi. Koçtaş, Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’ü satışa çıkardı.

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan Traktör'ün fiyatları açıklandı! Hemen güncel tabloya bakın

Bahçesine ve tarlasına traktör alacak çiftçiler traktör satışa Tümosan'nın fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, Tümosan traktör fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte fiyat listesi...

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı! Hemen güncel tabloya bakın...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler traktör satışa yapan firmaların fiyatlarını merak ediyor. Tümosan yeni fiyatlarını duyurdu. İşte güncel fiyat listesi...

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Borsa yatırımcısına uyarı! Yükselişe aldanmayın

Dün işleme açılan borsa, ilk günde yüzde 10’a yakın arttı. Bu hızlı çıkış sonrasında kâr satışı gelme olasılığının arttığına dikkat çeken uzmanlar, yatırımcılara ‘sakin ve temkinli olun’ açıklaması yapıyor.

Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler Haberi

Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler

Sanayileşme, kentleşme ve nüfus artışı gibi nedenlere bağlı olarak dünyadaki enerji kaynakları hızla tükeniyor. Ülkeler arasında mevcut enerji kaynaklarının kontrolü ve potansiyel kaynakların paylaşımı için anlaşmalar yapılıyor, hatta savaşlar çıkıyor. Son yıllarda enerji yatırımlarında atağa geçen Türkiye, enerjide lider ülkelerden biri olmak istiyor. Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi’nin düzenlediği “Türkiye’nin Geleceğinde ENERJİ Sektörünün Yeri” Zirvesinde, enerji sektörüne getirdikleri çözüm ve yeniliklerle fark yaratan isimler buluştu. Zirvenin konuşmacıları arasında bulunan Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, sürdürülebilir yaşamın vazgeçilmez unsurlarından olan enerji için acil çözümlere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.


Enerji Zirvesi’nde yaptığı konuşmada Türkiye ve dünyada kişi başına düşen enerji tüketimi ve ihtiyacına yönelik istatistikleri paylaşan Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler,...