05 / 05 / 2024

TESK özel banka faizi

TESK özel banka faizi

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Yalnızca 3 kamu bankasının faiz indirimi yeterli değil. Özel bankalar da sektöre katkı sağlayarak konut kredisi faizlerinde indirime gitmeli" çağrısında bulundu.

Özel bankalar emekli promosyon 2024! Emekliler dikkat: Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka?

Özel bankalarda da emekli maaş promosyonları artırıldı. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka? İşte özel bankalar emekli promosyon 2024

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Banka hesabını başkasına kullandıran yandı! 

Son zamanlarda ortaya çıkan dolandırıcılık yöntemleri adeta ağızları açık bırakırken konu ile ilgili bir paylaşım da Avukat Esat Özel'den geldi. Avukat Özel paylaşımında "Banka hesabınızı kimseye kullandırmayın" diyerek çok önemli uyarılar yaptı. İşte o paylaşım...

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

QNB Finansbank, emeklilere özel 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor!

QNB Finansbank, emekli müşterilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Banka, 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu ile emeklilerin finansal ihtiyaçlarına destek oluyor. İşte ayrıntılar...

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Acil nakite ihtiyacı olanlar dikkat! Şimdi al, 3 ay sonra öde! İşte banka banka güncel kredi faiz oranları!

Özel ve kamu bankalarından bütçe planlaması dahilinde kredi almak mümkün olurken bu süreçte kredi çekmek istediğiniz miktar ve kredi vadesi büyük önem taşıyor. Bankalar ödeme planına ilişkin ayrıntıları internet şubelerinden paylaşıyor. İşte banka banka ihtiyaç kredi faizsi oranları!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine kampanya! Banka kartı olana şartsız 1000 TL veriyor!

Garanti Bankası, müşteri kazanımına katkıda bulunmak için özel bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, mart ayı sonuna kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında banka kartını kullanan müşterilere 1000 Türk lirası bonus verilecek.

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Bir özel banka, son zamanlarda yaptığı kredi ve kart kampanyalarıyla büyümesini hızlandırdı. Bu banka, geçim sıkıntısı çeken tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Bu banka, emeklilere özel olarak hazırladığı kampanya ile 10 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Bu protokoller sayesinde emekliler, maaşlarının yanı sıra ek bir gelir elde etme fırsatı yakalayacaklar.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine jest! Her müşteriye özel 475 TL veriyor

Ziraat Bankası, makul kampanyalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Banka tarafından yapılan son açıklamada, müşterilere özel kart kampanyaları duyuruldu.

EYT'liye özel promosyon müjdesi! O banka başlattı, diğer bankaların çığ gibi gelmesi bekleniyor

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar uzun süreden bu yana devam ettirdikleri yarışı kazandı ve emeklilik haklarını aldı. Bankalar da bu vatandaşlara çevrildi. Bir banka EYT'lilere özel olarak promosyon kampanyası başlattı.

TESK özel banka faizi Haberi

TESK özel banka faizi

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrasında üç kamu bankasının konut kredi faizlerini düşürdüğünü hatırlatarak, bunun konut stoku bulunan inşaat sektörü açısından önemini anlattı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; kamu bankalarının faiz indiriminin piyasada olumlu algılandığı belirten Palandöken, "Bu indirimle bankalara iki günde rekor başvuru gerçekleşti. Ancak vatandaşın ev sahibi olması ve sektörün yeniden ayağa kalkabilmesi için yalnızca 3 bankanın faiz indirimi yeterli değil. Özel bankalar da sektöre katkı sağlayarak konut kredi faizlerinde indirime gitmeli.” açıklamasında bulundu.

İnşaat sektörünün de elini taşın altına koyması gerektiği hakkında konuşan Palandöken, sektörün konut fiyatlarında indirim ve cazip kampanyalarla stokun eritilip ekonominin canlanmasına katkı sağlamasını talep etti.

TESK'ten 'konut kredi faizlerinin düşürülmesi'...