07 / 05 / 2024

The Halifax konut endeksi

The Halifax konut endeksi

İngiliz Lloyds Bankacılık Grubu’nun iştiraki The Halifax’ın konut endeksine göre, ülkede konut fiyatları bu yılın kasım ayına kadarki 3 aylık dönemde 2015'in aynı dönemine kıyasla yüzde 6 arttı.

Konut satışlarının bu yıl 1 milyonu geçmesi bekleniyor!

Gayrimenkul alımının kredi kısıtlamaları nedeniyle zorlaştığını dile getiren The Best Invest CEO’su Dara Altunyay, 2024 yılında da 1 milyonun üzerinde konut satışı olacağını ve gayrimenkulün güvenli liman olma statüsünü koruyacağını öngördüğünü belirtti.

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut fiyatlarındaki düşüş hızlandı!

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut satışlarında yaşanan düşüş bu yılın Mart ayında yavaşlasa da, konut fiyatları yıllık bazda daha hızlı düşüş gösterdi. İşte The Wall Street Journal'ın Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun açıkladığı o rakamlar...

Murat Kurum'un 650 bin konut vaadine dikkat çeken The Economist: Seçimi deprem hazırlığı belirler!

The Economist, merakla beklenen 31 Mart yere seçimleriyle ilgili bir analiz yayımladı. Seçimlerin belirleyici unsurunun deprem hazırlığı olduğu kaydedilen haberde ayrıca Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un, 650 bin yeni konut vaadine vurgu yapıldı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

The Amour Collection konut projesinde yüzde 50’si peşin geriye kalan ödemede 3 ay taksit fırsatı!

The Amour Collection projesi, Ka Collection Co.'nun sahibi olan Kemal Bey'in toplam 10.155 metrekarelik kendi satın alındığı arazisine inşa ediliyor.

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

İngiltere'de konut fiyatları 11 sene sonra ilk defa geriledi!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax yaptığı açıklamada ülkede ortalama konut fiyatlarının bu yılın mayıs ayında 286 bin 582 sterlin olduğunu duyurdu.

The Times açıkladı: Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut alıyor!

The Times'ta yayınlanan habere göre, Türkiye'deki zenginler, Londra'dan konut satın alıyor. Haberde yer verilenlere göre, finansal istikrarsızlık birçok kişiyi Londra'nın en önemli emlak piyasasına yönlendiriyor. 

The Halifax konut endeksi Haberi

The Halifax konut endeksi

İngiltere’de konut fiyatları, kasım ayı itibarıyla yıllık bazda yüzde 6 yükseldi.


İngiliz Lloyds Bankacılık Grubu’nun iştiraki The Halifax’ın konut endeksine göre, ülkede konut fiyatları bu yılın kasım ayına kadarki 3 aylık dönemde 2015'in aynı dönemine kıyasla yüzde 6 arttı.


Kasım ayına kadarki 3 aylık dönemde bu yılın bir önceki 3 ayıyla kıyaslandığında ise konut fiyatlarının yüzde 0,8 oranında yükseldiği kaydedildi.


Halifax’ın hesaplamalarına göre, İngiltere’de ortalama bir konutun fiyatı kasım ayında 218 bin sterline...