29 / 04 / 2024

ticari gayrimenku piyasası ankara

ticari gayrimenku piyasası ankara

Kovid-19 salgını kapsamında uygulanan tam kapanma önlemlerinin ardından kademeli normalleşmenin başlaması, Ankara’da üst gelir gurubuna yönelik gayrimenkullerin performansını pozitif etkileyeceği belirtildi. 

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Kredi desteği Çin emlak piyasası için can suyu olacak!

Çin Halk Cumhuriyeti’nin ticari bankaları, borç batağındaki emlak piyasasını canlandırmak için  kredileri artırıyor.

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

Ağustos'ta ticari gayrimenkullere ilgi arttı!

Yaptığı açıklamada ticari gayrimenkul piyasasında yükselen bir ivme olduğuna değinen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, Ağustos ayında ticari gayrimenkullere ilginin arttığını söyledi.

Volkswagen Transporter modellerinde görülmemiş indirim! Transporter modellerine tamı tamına 52.500 TL indirim yapıldı!

Ticari araç piyasasında en çok tercih edilen marka ve modellerden biri olan Transporter Kombi'ye mayıs ayına özel tam 52.500 TL'lik indirim geldi. Ticari araç almak isteyen kişiler Volkswagen Transporter modellerine yapılan indirim sonrası aracın güncel fiyatını merak ediyor.

Ocak ve Şubat aylarında talep arttı! İkinci elde satış patlaması

İkinci el online araç alanındaki satışlar göz önüne alındığında; şubat ayında bir evvelki senenin aynı ayına göre yüzde 10 yükseliş yaşayarak 126 bin 43 adet oldu. şubatta ikinci el çevrimiçi binek ve hafif ticari araç piyasasına perakende ücretler de geçtiğimiz aya oranla yüzde 4 yükseliş yaşadı.

Kalabalık aileler için ideal otomobil bu model! Üstelik öyle bir indirim yaptı ki yetişen alıyor!

Hafif ticari araç piyasasının önde gelen temsilcilerinden biri olan ve ülkemizde aileler tarafından sıklıkla tercih edilen o marka yüz güldürecek bir indirim yaptı. 

Ticari gayrimenkullere 2022 ayarı! Ofisler değişiyor!

Kovid-19 salgınının 2'nci yıl dönümüne doğru gidilirken, en çok ticari emlak sektöründe belirsizliklerin yok olabileceğiyle ilgili görüşler gündeme geliyor. Peki ticari gayrimenkul sektörünü neler bekliyor? İşte 2022'de ticari emlak piyasasını yönlendirmesi beklenen 6 trend...

Gayrimenkul sektöründe talepler değişti!

Döviz kurlarındaki artışın sürmesi halinde özellikle ticari gayrimenkul pazarında yabancıların giderek daha fazla söz sahibi olmaya başlayacağına dikkat çekildi. Peki ticari gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Rusya'da emlak piyasası hareketlendi!

Rusya emlak piyasasında ofis, ticari emlak ve street retail segmentlerinde koronavirüs salgının ardından canlanmanın devam ettiği belirtiliyor.

Moskova'da ofis kiraları arttı!

Rusya’da ticari emlak piyasası gün geçtikçe hareketleniyor. Moskova ve St.Petersburg’da alışveriş merkezlerinde doluluk oranı yükselirken, kiralık ofislere talep de arttı.

Hangi ildeki ticari gayrimenkul piyasası hareketlenecek?

Kovid-19 salgını kapsamında uygulanan tam kapanma önlemlerinin ardından kademeli normalleşmenin başlaması, Ankara’da üst gelir gurubuna yönelik gayrimenkullerin performansını pozitif etkileyeceği belirtildi. 

ticari gayrimenku piyasası ankara Haberi

ticari gayrimenku piyasası ankara

Kovid-19 salgını kapsamında uygulanan tam kapanma önlemlerinin ardından kademeli normalleşmenin başlaması, Ankara’da üst gelir gurubuna yönelik gayrimenkullerin performansını pozitif etkileyeceği belirtildi. 

Konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Gayrimenkul PR şirketi Ankara’daki ticari ve lüks gayrimenkul sektöründe ertelenmiş taleplerde hareketlenme olacağına vurgu yaptı. 

Kovid-19 salgınının neden olduğu etkiyle insanların şehirden uzak müstakil yaşama ilişkin gayrimenkullere dönemsel şekilde ilgi gösterdiğine dikkat çeken gayrimenkul ekonomisi ve ileri düzeyde pazarlanmasına ilişkin faaliyette bulunan Gayrimenkul PR şirketinden, "Şehirden ve toplumdan uzak müstakil yaşam özelliklerini barındıran gayrimenkullerde yaşamaktan sıkılan büyük bir kitle var. Patronlar, çalışanlar ve yatırımcılar iş hayatındaki dinamizmine dönmek için sabırsızlanıyor. Ankara iş dünyasında büyük bir yatırım iştahı var. Beklemekte olan yatırımlar kontrollü normalleşmeyle birlikte hayata geçmeye başlayacak. Özellikleri olan ticari ve üst gelir...