27 / 07 / 2024

tikanın yaptığı Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi kenya

tikanın yaptığı Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi kenya

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve beraberindeki heyet, Kenya'nın başkenti Nairobi’de TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi ve İjara Bölgesi’ndeki Anne Çocuk Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Apple 3 ayda 5. zammını yaptı! En pahalı iPhone fiyatı 87 bin 450 TL’yi geçti! İşte güncel iPhone fiyatları...

Apple iPhone fiyatlarına zam yaptı. Böylece dev şirket 3 ayda 5. zammını yaptı. Peki, iPhone fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

e-Devlet'ten başvurun PTT'den hemen alın! Çocuklu anne babalara 650 TL yardım! Devlet destek dağıtıyor!

Aralık ayının gelmesiyle birlikte çocuk desteğinden faydalanan kişiler aralık ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Çoçuklu anne babalara 600 TL yardım!. e-Devlet'ten başvurun PTT'den hemen alın... 

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Apple zam yaptı! İşte iPhone'ların yeni fiyatları!

Apple'ın bugün yaptığı yeni zamların ardından iPhone 13 serisinin en ucuz telefonu 21 bin TL oldu.

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

DASK’ın yaptığı toplam hasar ödemesi 1.1 milyar TL’ye ulaştı! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) , 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin yıldönümünde önemli açıklamalar yaptı. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

tikanın yaptığı Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi kenya Haberi

tikanın yaptığı Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi kenya


Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve beraberindeki heyet, çeşitli temaslarda ve açılışlarda bulunmak üzere gittikleri Kenya'nın başkenti Nairobi’de TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi ve İjara Bölgesi’ndeki Anne Çocuk Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.


TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TİKA Başkanı Çam ve beraberindeki heyet Kenya’daki temaslarına TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi’nin açılışını gerçekleştirerek başladı. Başkent Nairobi’de ofis binasında düzenlenen törene Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Hüseyin Avni Aksoy, TİKA Başkanı Serdar Çam, Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Kamil Kolabaş, TİKA Nairobi Program Koordinatörü Halil İbrahim Okur ve TİKA yetkilileri katıldı.


Törende açıklamalarda bulunan Çam, TİKA Kenya Program Koordinasyon Ofisi’nin hayırlı olmasını dileyerek, TİKA’nın Kenya’da çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.


Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Aksoy da TİKA Kenya Program Koordinasyon Ofisi’nin açılışında bulunmaktan...