02 / 05 / 2024

TİMFED Zirvesine katılan firmalar

TİMFED Zirvesine katılan firmalar

TİMFED (Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu) İnşaat sektöründeki riskler ve fırsatları değerlendirilmesi adına İstanbul'da sektörün önde gelenlerinin katıldığı büyük bir zirve gerçekleştirdi. Zirveye çok sayıda akademisyenin katıldı..

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

İşte şu anda Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil; Fiyatı sizi şaşırtabilir

Yılın ilk çeyreğinden bu yana otomobil fiyatlarındaki olağanüstü yükselişlerin sürdüğü şu günlerde dev otomobil markası Fiat yine bekleneni yaptı. Şu anda  Türkiye'de satılan en ucuz SUV otomobil Fiat Egea Cross oldu. İşte detaylar...

2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2023 model otomobillerin listelere girmesi ile birlikte fiyatlar da güncellendi. Bu sene sıfır otomobil almak isteyenlerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar oldu. Peki, 2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri? İşte detaylar...

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

Perakendeciler karamsar, işler azalıyor, fiyatlar artıyor!

TEPAV'ın açıkladığı perakende güven endeksi araştırmasına katılan perakendeciler işlerin kötüleştiğini belirtti. Fiyatlarda artış bekleyenlerin oranı artarken istihdamda artış bekleyenlerin oranı ise azaldı.

Türkiye’de satılan elektrikli otomobiller ne kadar? İşte elektrikli araçların güncel fiyatları!

Elektrikli araçların fiyatları son dönemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Türkiye’de satılan elektrikli otomobiller ne kadar? İşte detaylar!

Elektrikli arabaların fiyatında değişiklik! Türkiye’de satılan elektrikli araç fiyatları!

Elektrikli araçlar, benzin fiyatlarına gelen zamlardan sonra daha çok tercih edilmeye başlandı. İşte Türkiye’de satılan elektrikli araç fiyatları!

Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller belli oldu! 400 bin liranın altında sadece birkaç model kaldı

Sıfır otomobil almak isteyenler için markalar yeni fiyat listelerini açıkladı. İşte Türkiye’de satılan en uygun fiyattaki sıfır otomobiller…

Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller belli oldu! 2022 Mayıs fiyat listesinde dikkat çeken indirimler geldi

Nisan ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı, 2021 yılı nisan ayına göre yüzde 2,4 daraldı. Satılan araç sayısı 60 bin 35 adet oldu. Mayıs ayına bakıldığında Türkiye'de satılan en ucuz araba markası açıklandı. Bazı markalara indirim gelirken bazıları da fiyatlara zam yaptı.

En güçlü elektrikli bisiklet hangisi? İşte Türkiye’de satılan en uzun menzilli elektrikli bisikletler

Son yıllarda araç fiyatlarına peş peşe gelen zamlar elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet piyasasını hareketlendirdi. Cadde ve sokaklarda scooter binen insan görmek normal bir hal alırken elektrikli bisikletlere de talep fazla. Peki Türkiye’de satılan en güçlü elektrikli bisikletler hangisi.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

TİMFED Zirvesine katılan firmalar Haberi

TİMFED Zirvesine katılan firmalar
TİMFED (Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu) İnşaat sektöründeki riskler ve fırsatları değerlendirilmesi adına İstanbul'da sektörün önde gelenlerinin katıldığı büyük bir zirve gerçekleştirdi. Grand Cevahir Otel'de düzenlenen ve TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, SİNPAŞ Holding Başkanı Avni Çelik ve (TİMFED) Başkanı Kemal Çelik ile çok sayıda akademisyenin katıldığı zirvede sektörün sorunları ele...