29 / 04 / 2024

tmsf şirket sayısı

tmsf şirket sayısı

TMSF'nin Ocak-Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporu Fon'un internet sitesinde açıklandı. Açıklamaya göre TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı.

TMSF'ye devredilen şirketlerin sayısı 858'e ulaştı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ soruşturması sürecinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen şirket sayısını açıkladı.

2023'ün ilk 7 ayında kurulan şirket sayısı yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), bu yılın ilk 7 ayında kurulan şirket sayısının, geçen yılın ilk 7 ayına göre yüzde 1,8 azaldığını açıkladı. 

Nisan ayında kurulan ve kapanan şirket sayısında büyük düşüş yaşandı!

Türkiye'de kurulan şirket sayısı, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 19 oranında azaldı. Nisan’da 9 bin 174 şirket kurulurken, kapanan şirket sayısı da yüzde 1,9 gerileyerek 1423'e düştü.

Kurulan şirket sayısı Nisan ayında yüzde 19 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 19 azaldı ve 9 bin 174'e indi.

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

Almanya'da iflas dalgası! Şirket iflasları Mayıs 2020'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

Almanya'da Halle Ekonomik Araştırma Enstitüsü (IWH), iyileşen ekonomik beklentilere rağmen ülkede iflas eden şirket sayısının Mart ayında yaklaşık olarak son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.

Ruslar ve Ukraynalılar Antalya’yı istila etti! Açılan şirket sayılarında rekor artış var

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında her iki ülkeden de çok sayıda insanın Antalya’ya göç etmesi ve burada ticari faaliyetlere başlamaları ile birlikte kurulan şirket sayısında yüzde 527 artış olduğu açıklandı.

Türkiye'de 2022'de kurulan yabancı ortak sermayeli şirket sayısı zirve yaptı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene kurulan yabancı ortak sermayeli şirket sayısı, 20 bin 135'e ulaştı ve 2010'dan bu yana en yüksek seviyeye çıkmış oldu.

Yıl sonu verileri açıklandı! İşte kepenk kapatan şirket sayısı

TOBB aralık ayı verilerine göre; bir önceki aya göre kapanan şirket sayısı yüzde 177,3, kapanan kooperatif sayısı yüzde 218,8, kapanan gerçek kişi ticari işletmelerin sayısı yüzde 41,3 yükseldi.

Kurulan şirket sayısı Kasım ayında yüzde 5.8 arttı! Kasım'da 13 bin 169 şirket kuruldu!

Kurulan şirket sayısı Kasım ayında yüzde 5.8 arttı. İşte kurulan ve kapanan şirketlerle ilgili tüm detaylar...

Eylül'de kurulan şirket sayısı yüzde 6.8, kapanan şirket sayısı yüzde 16 arttı! 

Eylül'de kurulan şirket sayısı yüzde 6.8, kapanan şirket sayısı yüzde 16 arttı. İşte TOBB tarafından açıklanan Eylül 2022'ye ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistikleri... 

Türkiye'de Ağustos'ta kurulan şirket sayısı yüzde 46,1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı, Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 46,1 arttı ve 12 bin 193'e, kapanan şirket sayısı ise yüzde 8 arttı ve 1713'e çıktı.

Bir yılda kapanan şirket sayısı yüzde 115 arttı! Dolar kuru en çok inşaat sektörünü vurdu!

Dolar kurundaki yükseliş özellikle maliyetlere yansırken, yüksek enflasyon sarmalarındaki çok sayıda şirket de kepenk kapattı.

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

tmsf şirket sayısı Haberi

tmsf şirket sayısı


Fona devredilen şirket sayısı mart sonu itibarıyla 879'a ulaştı. Fona karşı açılan offshore dava sayısı 2 bin 213 olurken, dava tutarı toplamı 206,4 milyon lira seviyesinde.  17 Ağustos 2016 - 31 Mart 2017'ta kamu kurum ve kuruluşundan gelen 5 bin 952 yazıyla 2 milyon 270 bin 910 kamu personeli ile bunların eş ve çocuklarının Bank Asya nezdindeki bilgilerine ilişkin talepler cevaplandı.

Tasarruf Mevduatı sigorta Fonuna (TMSF) devredilen şirket sayısı mart sonu itibarıyla 879 oldu


TMSF'nin Ocak-Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporu Fon'un internet sitesinde yayımlandı.


Buna göre, Fon ilk çeyrekte 163 milyon dolar tutarında mevduat sigortacılığı faaliyet geliri ve 127 milyon dolar tutarında finansal gelir elde etti. Fonun bütçe ve diğer mevduat sigortacılığı faaliyet giderleri ise birinci üç aylık dönemde 25 milyon...