03 / 05 / 2024

toki denizlide 25 bin konut mu yapacak

toki denizlide 25 bin konut mu yapacak

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 7 Haziran Genel Seçimler öncesinde AKP'nin Denizli'de 250 lira taksitle 25 bin konut yapılacağı vaadinde bulunduğunu hatırlattı.

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

TOKİ ilk 25 bin kişiye tapusunu verdi! Gözler ikinci kampanyada

TOKİ tarafından yılda iki kere düzenlenen indirim kampanyasının ilkbahar dönemi olan 24 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında 25 bini aşkın kişi kampanyadan faydalanarak tapularını teslim aldı. Kampanyanın yıl içinde uygulanan ikincisinin ise sonbaharda yapılacağı tahmin ediliyor.

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası için son gün bugün...

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona erecek.

TOKİ'ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası işte bu tarihte sona erecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yüzde 25 indirim 18 Mayıs tarihinde sona erecek.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası resmen başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldı.

TOKİ'den indirim hamlesi! Yüzde 25 düşecek

TOKİ konutu olanlar dikkat! TOKİ için her yıl iki kere düzenlenen indirim kampanyasında yeni gelişme yaşandı. 24 Nisan’da başlıyor. TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

TOKİ'de herkesi ilgilendiren gelişme yaşandı! İller peşi sıra açıklandı! Hemen şimdi acil bakın! 25 Ocak-8 Şubat 2023...

TOKİ kura tarihleri takvimi güncellendi. Peki hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İşte 25 Ocak TOKİ kuraları...

TOKİ kuraları 25 ilde iptal! Başvuru yapanlar kurasız ev sahibi oldu!

TOKİ dar gelirli aileler için sosyal konutların kura çekimlerine dair bir duyuru yaptı. İşte detaylar!

TOKİ'nin il il kura takvimi peş peşe açıklandı! 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsıyor?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin güncel takvimi resmen peş peşe açıklandı. Peki, 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsıyor?

TOKİ'nin il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe yapılacak 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin son dakika kura çekiliş takvimi resmen peş peşe açıklandı. 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde gerçekleştirilecek? 

TOKİ 20-25 Aralık il il kura takvimini duyurdu! Çekilişler peş peşe hemen yapılacak! İşte yeni gün gün çekiliş takvimi

TOKİ'nin sosyal konut çekiliş kurası son hız devam ederken 20-25 Aralık yeni çekiliş takvimi belli oldu. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

toki denizlide 25 bin konut mu yapacak Haberi

toki denizlide 25 bin konut mu yapacak

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 7 Haziran Genel Seçimler öncesinde AKP'nin oy kaygısıyla hareket ederek, Denizli'de 250 lira taksitle 25 bin konut yapılacağı vaadinde bulunduğunu hatırlattı. "Bir gecede, alt yapısı hazırlanmadan verilen 250 lira taksitle 25 bin konut projesi sözü yerine getirilmedi. Seçim bitti, vaatleri rafa kalktı" diyen Basmacı şunları söyledi: "Bizim seçim vaadimizde olan bu projeyi, bir gecede bildirgemizden alıp, kendi projeleriymiş gibi açıkladılar. Ama aradan 7 ay geçti hâlâ ortada hiçbir şey yok. Müracaat bile aldılar ve 126 bin Denizlilinin hayallerini yıktılar. Boş tarlaları göstererek 'arsalar hazır' dediler. Bir an önce kandırdığınız dar gelirli vatandaşlardan özür dileyin. Haziran ayından bu yana kaç ay geçti. 25 bin konutla ilgili bir tek kelime dahi etmediler." 


Sözcü/ Başak KAYA 


Haber Haber Ekspress...