03 / 05 / 2024

Toki kampanyalarına kaç kişi başvurdu

Toki kampanyalarına kaç kişi başvurdu

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirimden 33 bin 234 kişinin faydalandığını belirterek, bir önceki kampanyaya göre yaklaşık üç katı başvuru olduğunu söyledi.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 

Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nın ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, Üniversite sınavına kaç gün kaldı? TYT, AYT, YDT hangi tarihte yapılacak? İşte detaylar...

Samsung'un bütçe dostu Galaxy M12'si Carrefour'da satışta! İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

 Samsung'tan fiyat performans  ürünleri serisinde Mart ayına özel Carrefour fırsatları devam ediyor. Carrefour'un,  CarrefourSA Kart'a Özel  %21 avantaj sağlayan kampanyalarını kaçırmayın.

Bina güçlendirme kaç para? İşte daire başı ödenecek fiyatlar!

‘Asrın felaketi’ denilen büyük depremlerin ardından Türkiye’nin birçok ilinde riskli yapılar için gündeme gelen güçlendirmeyle ilgili fiyatlar açıklandı. Peki binasına güçlendirme yapmak isteyen vatandaşlar daire başına kaç para ödeyecek? İşte o rakam…

O müteahhitler için uyarı! Kaçıyorlar önlem alın!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, "Müteahhitler yurt dışına kaçmaya çalışıyor, hemen yurt dışı çıkış yasağı konulsun” çağrısı geldi.

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

Emeklilerin bu yıl bayram ikramiyesi kaç TL? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Kamu çalışanları ve emekliler için  bayram ikramiyesi, bir ihtiyaçlarını görecekleri ya da bayramda rahat harcama yapacakları toplu para anlamına geliyor. Peki bu yıl emekliler kaç TL bayram ikramiyesi alacak? Kamu çalışanlarına kaç TL tediye ödenecek?

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…

ING bank müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. İGDAŞ'ta doğalgaz faturalarına 3 taksit imkanı. Hemen başvurun! İşte detaylar!

Arçelik’te Cuma aşkına kampanyası başladı! İhtiyacınız olan ne varsa hepsi indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arçelik de kasım ayı kampanyalarına katıldı. Cuma aşkına kampanyasında gerçek ihtiyacını bilenleri muhteşem indirimler bekliyor. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir?

TOKİ sosyal konut projelerinde 2+1 ile 3+1 daireler yapılacaktır. Peki her evden kaç kişi başvuru yapabilir, TOKİ her evden kaç kişi başvurabilir? sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Toki kampanyalarına kaç kişi başvurdu Haberi

Toki kampanyalarına kaç kişi başvurdu

TOKİ Başkanı Ergün Turan yaptığı yazılı açıklamada, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için 23 Şubat-19 Mart 2015 tarihleri arasında indirim kampanyası düzenlendiğini anımsatarak, kampanyada, borçlarını peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim uygulandığını söyledi. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade eden Turan, “ Bu yıl düzenlenen kampanyaya ilk günden yoğun bir ilgi gerçekleşti. Son indirim kampanyamızdan yaklaşık 12 bin kişi yararlanmıştı. Ancak bu yıl düzenlediğimiz kampanyaya yapılan başvuru, bir önceki kampanyada yapılan başvurunun üç katına yaklaştı. Kampanyamızdan 33 bin 234 kişi faydalandı” diye konuştu. 


Konut ve işyeri sahipleri faydalandı


Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme...