28 / 04 / 2024

toki konut hedefi

toki konut hedefi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Turan, hedefi olan 65 bin konut hedefinin 22 bine yakınının tamamlandığını söyledi.

TOKİ, dar ve orta gelirliyi ev sahibi yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca şimdiye kadar 81 ilde yapılan 754 bin konuttan yaklaşık yüzde 43'ü, dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edildi. TOKİ, konutların yaklaşık yüzde 20'sini de alt ve yoksul gelir grubuna yönelik üretti

TOKİ hedefini aştı!

TOKİ Başkanı Turan, "Sosyal konut sayısında ciddi manada hedefimizi aşmış durumdayız. 60 bin konut hedeflemiştik, bu yılı 64 bin konut üretimiyle çıkmış olacağız." dedi.

TOKİ vites yükseltti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında hedeflerinde bir gerileme olmadığını söyledi. Ergün Turan “Darbe girişiminden sonra vitesi yükselttik. Bu yıl hedefimiz 60 bin sosyal konut üretmekti. Bunu 64 bin olarak gerçekleştireceğiz” dedi.

TOKİ var gücüyle çalışacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Konut ve inşaat sektörünün öncüsü olan bir idare olarak vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz. Vatandaşlarımızın bu taleplerini gerçekleştirmek için önümüze bakıp var gücümüz ile çalışmalıyız" dedi.

TOKİ, sosyal ihtiyaçları karşılayacak şehirler inşa ediyor!

80 bine yakın konutun yapımının devam ettiğini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "2015 yılı içerisinde 41 bin konutu geçtik. Sene sonu geldiğinde hedefimiz bu rakamı 45-47 bine çıkarmak" dedi.

TOKİ'nin 2016 hedefi 70 bin konut üretmek!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye’de 2016 yılında 70 bin konut yapmayı hedeflediklerini söyledi. Turan, ayrıca Kastamonu’da ikamet eden emeklileri ev sahibi de yapacaklarını kaydetti.

TOKİ konut hedefini 1 milyon 200 bine çıkardı!

Ekim itibarıyla 685 bin konut rakamına ulaştıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün, "8 yılda 500-550 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

TOKİ konut hedefini 60 bine çıkardı!

Daha önce 2023’e kadar her yıl 50 bin konut üreteceğini açıklayan TOKİ bu rakamı revize etti. TOKİ Başkanı Mehmet E. Turan “ bu rakama 10 bin daha ekleyerek yıllık 60 bin konut üreteceğiz” dedi.

TOKİ 8 yılda 600 bin yeni konut inşa edecek!

637 bin konut inşa eden TOKİ'nin 2023 hedefi 1.2 milyon adet. TOKİ Başkanı Ergün, 20 yıl içinde ise Türkiye'de 6.7 milyon konutun yıkılıp, yeniden inşa edileceğini söyledi

TOKİ'nin 2015 konut hedefi 50 bin!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. TOKİ'yi kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi..

TOKİ'nin hedefi 50 bin konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım" dedi

TOKİ, 2023'e 1 milyon konut hedefliyor!

TOKİ, 506 bin konut üretti, 'hedef 1 milyon' dedi. Dar ve orta gelir grubu için toplam 506 bin sosyal konut üreten TOKİ, hedef büyüttü. 2023'e hedef sayıyı 1 milyona çıkarmak.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

TOKİ konut, iş yeri ve arsa indiriminden bu kişiler yararlanamayacak! Az vaktiniz kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta açıkladığı TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oluyor. Peşin ödeme ile birlikte büyük bir indirim elde edecek vatandaşların karşılaması gereken iki kriter bulunuyor. İşte TOKİ indirim kampanyasına dair bilinmesi gerekenler…

TOKİ konut fiyatları sabit mi, artacak mı? TOKİ konut 2+1 ve 3+1 ödeme planı nasıl?

TOKİ sosyal konut taksitlerinin sabit olup olmayacağı sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

Ucuz konut fırsatı için son birkaç adım! TOKİ 2022 başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ Konut Projesi’nde şartlar neler

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli olmaya başladı. Peki, ucuz konut fırsatının başvuru kriterleri ve tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…

TOKİ duyurdu! Ucuz konut başvuru şartları nelerdir 2022? İşte İl il TOKİ konut fiyatları!

TOKİ ucuz konut başvurusunun nasıl yapıldığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen TOKİ başvurusu!

TOKİ konut başvuru şartları nelerdir? TOKİ ucuz konut başvuru nasıl yapılır?

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı. İşte TOKİ ucuz konut başvurusuna dair merak edilen detaylar!

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

Sancaktepe TOKİ konut başvurusu ne zaman? 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 30 peşinat, 120 ay vade…

Türkiye’de özellikle düşük gelirli ailelere sağladığı ucuz konut imkânı ile dikkat çeken TOKİ, İstanbul’un Sancaktepe ilçesine 2+1 ve 3+1 konut yapacak. 420 konutluk Sancaktepe projesi için başvuru tarihleri açıklandı.

toki konut hedefi Haberi

toki konut hedefi
Güneydoğu’ya 19 bin yeni konut 2017 sonu üretim hedefimiz olan 65 bin konutun üçte birini diğer bir ifadeyle 22 bine yakın konutu, yılın ilk dört ayında üretim aşamasına getirmiş olmanın memnuniyeti içindeyiz. 

Ülkemizin hemen her ilinde yer alan şantiyelerimiz ile gerek proje ve planlama gerekse idari kısımda çalışmalarımız yüksek bir tempoda devam ediyor. İdare olarak 2017 yılı planlamamızı, dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızdan, emeklilerimizden, işçilerimizden ve daha pek çok farklı katmandan gelen talepleri titizlikle değerlendirerek yaptık. Bunun neticesinde Güneydoğu Anadolu’da, özellikle terörden zarar gören ve mağdur olan vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak için bölgeye dönük büyük bir konut hamlesi başlattık. 


Bölgede bugüne kadar toplamda 75 bin konut inşa eden İdaremiz, 2017’nin ilk dört ayında Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Hakkari ve ilçelerinde yaklaşık...