04 / 05 / 2024

toki koronavirüs açıklaması

toki koronavirüs açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yayımlanan genelgeler doğrultusunda tüm şantiyelerinde gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

İmar yasası mağdurlarından son dakika açıklaması: Sözler tutulmadı! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği (İYT Derneği) üyeleri, yasanın yanlış uygulanması sebebiyle mağdur olduklarını sık sık dile getiriyor. Mağdurlardan bir son dakika açıklaması geldi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur zammı açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur maaş zammı  açıklaması geldi. Milyonların gözü bu haberde. Peki memur, asgari ücret ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Kira zammında yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? Son dakika açıklaması geldi: Gerek kalmayacak!

Ev sahipleri ve kiracılar tarafından, kira zamlarına yüzde 25 sınırı getiren uygulamanın devam edip etmeyeceği sık sık araştırılıyor. Konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Memur, işçi ve emekliler hemen bakın! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi!

Ocak 2024'te memur ve emekli maaşları ile asgari ücrete zam gelecek. Bu zam milyonlarca vatandaş tarafından dört gözle beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. ayrıca Yılmaz emekli maaş zammına dair de açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Marmara depremi açıklaması: Yakın zamanda olursa Marmara'ya kıyısı olan tüm iller etkilenir

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den olası Marmara depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte uzman isimin o çarpıcı açıklamaları...

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması: Beyanname ve bildirim süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Buna göre, beyanname ve bildirimleri verme süresi uzatıldı.

İslam Memiş'ten buz kestiren dolar açıklaması: Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!

Dolar kuru rekor seviyeleri görürken, bu sene en çok kazandıran yatırımın dolar olacağını düşüneneler için İslam Memiş'ten ''sürekli dolar diyorlar ya yanlış'' açıklaması geldi.

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 15 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye İş Bankası, müşterilerine güzel bir haber verdi. Banka son dakika açıklaması ile duyurdu. 15 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!.. İşte ayrıntılar.. Hemen bakın...

toki koronavirüs açıklaması Haberi

toki koronavirüs açıklaması

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yayımlanan genelgeler doğrultusunda tüm şantiyelerinde gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, Üsküdar Kirazlıtepe şantiyesinde koronavirüse karşı alınan tedbirlerin uygulanmadığı yönündeki sosyal medya paylaşımlarının doğru olmadığı belirtildi.

Söz konusu şantiyede yüklenici firmanın ofis bölümünde çaycılık yapan bir kadının eşinin 9 Nisan 2020 tarihindeki Kovid-19 testinin "pozitif" çıktığının belirtildiği açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Ateş, öksürük, boğaz ağrısı gibi belirtileri olmayan firma çalışanı elemanımız bu tarihte evine yollanmış, günlük takipleri sürdürülmüştür. 14 Nisan'da yapılan test pozitif çıkmış, evinde karantinaya alınmış tedavisi devam etmektedir. Çalışanımız, ofis bölümünde olduğu için şantiye çalışanlarıyla hiçbir teması olmamıştır. Tüm şantiyelerimizde olduğu gibi Üsküdar Kirazlıtepe şantiyemizde de işçi azaltımına gidilerek yayınlanan genelgeler kapsamında gerekli tüm tedbirler...