03 / 05 / 2024

toki teslim tarihleri 2016

toki teslim tarihleri 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı satışa çıkardığı konutların teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayında 878 konutu teslim edecek olan TOKİ, ayrıca Ağustos ayında 1.462 konutu kurayla satacak...

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ Adapazarı Korucuk’taki 577 konutun teslim tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 4-29 Aralık tarihleri arasında Adapazarı Korucuk’taki 577 konutu teslim etmeyi planlıyor.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ kura takvimi güncellendi! Yeni ay çekiliş günleri art arda açıklandı! İşte il il TOKİ kura tarihleri

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konutun hak sahiplerini belirlemek için kuralarına tüm hızıyla devam ediyor. İşte güncel kura takvimi...

2023 TOKİ kura tarihleri takvimi! TOKİ 2023 kura ne zaman? İşte 7-13 Ocak TOKİ kura takvimi!

TOKİ kuraları hala devam ediyor. TOKİ’ye başvuru yapan vatandaşlar 2023 TOKİ kura tarihlerini araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kura çekimi tarihleri ne zaman? İşte il il TOKİ kura tarihleri…

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesine başvuranlar için TOKİ kura çekimi devam ediyor. Türkiye genelinde yapılacak 250 bin konut için başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kura tarihleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte TOKİ konut kura takvimi..

toki teslim tarihleri 2016 Haberi

toki teslim tarihleri 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kura ya da başvuru önceliğine göre satışa sunduğu dairelerin teslimlerine devam ediyor. Temmuz ayında toplam 878 konutun teslimini yapacak olan TOKİ, projelerine hız kesmeden devam ediyor.


Ağustos ayında 1.462 adet konutu kurayla satacak olan TOKİ, alt gelir grubuna, emeklilere ve orta gelir grubuna özel konut üretmeye devam ediyor. İşte TOKİ'nin bu ay teslimlerini gerçekleştireceği projeleri...


1-) Bolu Yeniçağ'da 227 konut

TOKİ Bolu Yeniçağ'da ürettiği 227 konutun teslimlerine 27 Haziran'da başladı. Bu son bulacak olan teslimler planlamaya uygun olarak yapılıyor. 


2-) Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 27 konut

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesindeki 27 konut için teslimler 19 Temmuz'da başladı ve 19 Ağustos'a kadar devam edecek. 


3-) Manisa Salihli Taytan 141 konut

TOKİ'nin Manis Salihli Taytan'da inşa ettiği 141 konut...