05 / 05 / 2024

toki Türk Telekom Arena

toki Türk Telekom Arena

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türk Telekom Arena Stadının eksiksiz şekilde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne teslim edildiğini ve stadın kullanımından kaynaklanabilecek aksaklıklardan dolayı sorumlulukları bulunmadığını bildirdi.

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

TOKİ Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor!

TOKİ, önümüzdeki 50 yıl boyunca Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor. UEFA standartlarını da yukarıya taşıyan bu statların bazıları ‘akıllı’ ve ‘ekolojik’ özelliklere sahip

TOKİ Türk Seddi'nin inşasına devam ediyor!

Türkiye ile Suriye arasındaki sınıra yapılan ve dünyanın en uzun üçüncü duvarı özelliğindeki "Türk Seddi"ni örme çalışmaları sürüyor.

Ahıska Türkü 108 aile TOKİ Konutları'na yerleştirilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla daha önce Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilen Ahıska Türkü 302 ailenin yerleştirildiği Erzincan'ın Üzümlü ilçesine, Ahıska Türkü 108 aile daha getirilecek.

TOKİ Türk- Alman Üniversitesi'nin inşaatında son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Türk – Alman Üniversitesi Kampüsü'nün TOKİ tarafından inşa edileceğini açıkladı. Üniversite, iki ülke arasındaki bilimsel, iktisadi ve kültürel işbirliğine katkı sağlayacak.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi ihalesinin 2. oturumu bugün!

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi, 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar yapacak!

TOKİ, toplu konut ve kentsel dönüşümden sonra sanayiye de el attı. KOBİ'ler için yeni ve modern sanayi siteleri hayata geçiren kurum, yeni dönemde Türk sanayisine örnek teşkil edecek uygulamalar üstlenecek.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından İstanbul’un Beykoz ilçesinde inşa edilecek ‘Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü’ ihalesi ikinci oturumunun yarın yapılacağını açıkladı.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü ihalesi 25 Ocak'ta!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından İstanbul’un Beykoz ilçesinde inşa edilecek “Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü” ihalesi ikinci oturumunun 25 Ocak’ta yapılacağını belirtti.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap inşaat ihalesi 2. oturumu 23 Aralık'ta!

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 23 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap inşaat danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında Türk-Alman Üniversitesi, 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.

toki Türk Telekom Arena Haberi

toki Türk Telekom Arena

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türk Telekom Arena Stadının eksiksiz şekilde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne teslim edildiğini ve stadın kullanımından kaynaklanabilecek aksaklıklardan dolayı sorumlulukları bulunmadığını bildirdi. 


TOKİ'den yapılan açıklamada, Türk Telekom Arena Stadında oynanan Galatasaray-Juventus karşılaşması sırasında başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle sahanın kar altında kalması ve müsabakanın ertelenmesi üzerine basın yayın organlarında bazı haberlerin yer aldığı anımsatıldı. İdare tarafından, haberlerde yer aldığı üzere statta "alttan ısıtma olmadığı" şeklinde bir bilgi verilmediği belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "İdaremiz tarafından 28 Eylül 2009'da sözleşmesi imzalanan 52 bin seyirci kapasiteli çok amaçlı stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi ikmal inşaatı işi, Varyap Varlıbaşlar Yapı San ve Turz. Yatırım Tic. AŞ & Uzunlar inş. San ve Tic....