03 / 05 / 2024

TOKİ yasaklama kararı

TOKİ yasaklama kararı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Başay Yapı Müh. İnş. Taah. Medikal Temz. Nak. Tic. ve San. Ltd. Şti'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Veron İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Veron Dış Tic. İnş. A.Ş.'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Antakya Dikmece’de ‘durdurma’ kararının devamına karar verildi!

Antakya Dikmece mahallesinde topraklarına TOKİ konutlar inşaatı için "acele kamulaştırma" kararı ile el konulan ve köylülerin başvurularına ilişkin "yürütmeyi durdurma" kararının devamına karar verildi. 

ABD’den üniversitelerde TikTok’a yasak kararı!

Daha önce devlet kurumlarında TikTok’u yasaklama kararı alan ABD, yasağın kapsamını genişletiyor.

TOKİ 20 il için yeni kararını açıkladı! TOKİ’den yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile istihdam olanağı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 20 il için aldığı kararı açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.

Son dakika! Altın yasağı geldi! Neler oluyor?

Son dakika haberine göre 4 ülkeden altın yasağı geldi. Kanada, İngiltere, ABD, ve Japonya, Ukrayna'ya savaş açan Rusya'dan altın ithalatını yasaklama kararı aldı. İşte ayrıntılar...

Tavuk fiyatlarına zam kapısı aralandı! Yasaklama kararı geldi

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünyada başlayan gıda arzı güvenliği tehlikeye giren ürünler arasına tavuk da eklendi. İç piyasanın talebine cevap verilemeyeceği gerekçesiyle tavuk satışlarına yasak getirildi. Hükümet izinleri de iptal etti.

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

Ayçiçek yağı buğday ve şekerden sonra bir yasak daha! Pirinç de kara listeye girdi

Market raflarında eksildikçe fiyatları artan ve stoklarda tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan gıda ürünlerine bir bir yasaklama kararı geliyor. Ayçiçek yağı, buğday ve şekerden sonra pirinç de kara listeye alındı. İşte detaylar...

Buğdaydan sonra şeker de cepleri yakacak! Yasaklama kararı alındı

Dünyanın en büyük buğday ihracatçısı Hindistan'da görülen aşırı sıcaklar buğday tarlalarını kuruttu. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ülke kendi iç talebini karşılamayacağı gerekçesiyle buğday ihracını durdurdu. Ülke buğdaydan sonra şeker de satmama kararı aldı.

Çiftçiye en lazım olduğu zamanda gübre yasağı! Artık verilmeyecek

Çiftçinin tarlaya ektiği ürünü bitirip boy vermesini sağlamak için kullandığı azotlu gübrelerin tedariğinde yeni bir problem ortaya çıktı. Türkiye'nin gübrede bağımlı olduğu Rusya, gübre ihracatını yasaklama kararı aldı.

Petrolü uçuracak altını düşürecek plan ortaya çıktı! Harekete geçtiler

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa Birliği, global pazarda petrol fiyatlarını yükseltecek bir adımı atmaya hazırlanıyor. AB, yıl sonuna kadar Rus petrolünü yasaklama kararı aldı. Söz konusu yasak sonrası brent petrolde yükseliş bekleniyor.

Cezayir buğday ve yağ ihracatını yasakladı!

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle Cezayir yağ, şeker ve buğday da ihracatı yasaklama kararı aldı.

TOKİ yasaklama kararı Haberi

TOKİ yasaklama kararı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Başay Yapı Müh. İnş. Taah. Medikal Temz. Nak. Tic. ve San. Ltd. Şti'ye 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.




Karar:



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından