04 / 05 / 2024

Toksözler Petrol konut projeleri

Toksözler Petrol konut projeleri

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut kredilerine düzenleme gelir mi?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK),  dün taşıt kredileri ile ilgili bir düzenlemeye gitti. Hemen ardından tüm gözler konut kredilerine çevrildi.  Peki konut kredilerine bir düzenleme gelir mi?

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Konut fiyatları artarken, devletten 65 il için konut müjdesi geldi!

Son zamanlarda konut fiyatları artmaya devam ediyor. Gözler konut piyasına çevrilirken, devlet 65 il için konut müjdesi verdi.

Şengözler İmza konut fiyat listesi 2023!

Sakarya'da hayata geçirilen "İmza" konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, İmza konut evleri ne kadar kaç TL? İşte 2023 güncel fiyat listesi...

Şengözler İmza konut projesi satışta! Yeni proje!

Şengözler İnşaat tarafından Sakarya'da inşa edilen "İmza" konut projesinde satışlar devam ediyor. Projede 41 adet daire yer alacak. İmza konutları hakkında merak edilen tüm detaylar...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Konutta yeni kriz patlak verdi: Konut kredilerine sınır geliyor!

Konut sektöründe gündemden düşmeyen kredi konusunda yeni kriz patlak verdi. Geçtiğimiz gün Bakan Şimşek konut kredileri için verdiği sıkılaşma mesajının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. 

Üst üste bulunan rezervlerden sonra gözler bu bölgeye çevrildi! Kanadalı enerji devi Şırnak’ta petrol arayacak!

Trillion Energy petrol çıkarmak ve petrol alanlarını geliştirmek için Türkiye'ye geliyor. Kısa süre önce Gabar'da ardından Cudi Dağı'nda keşfedilen milyar dolar değerindeki petrol rezervlerinin ardından dikkatler Bestler Dereler, Feraşin ve Kato’ya çevrildi.

Konut metrekare fiyatları bir senede yüzde 89.1 yükseldi: 10 bin 891 TL olan metrekare fiyatı 20 bin 596 TL oldu!

Ev alacak vatandaşlar sık sık konut fiyatlarındaki son durumu merak ederken, BETAM'ın açıkladığı rapor konut fiyatlarındaki artışı gözler önüne serdi. Peki hangi iller artışta zirvede?  

Konut fiyatları resmen uçtu! Amerika'da ev almak İstanbul’da ev almaktan daha kolay!

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) konut enflasyonunu aylık yüzde 4,19 şeklinde açıkladı. Söz konusu bu artıştan sonra gözler de yeniden konut fiyatlarına çevrildi. Son bir sene içinde fahiş derece artan konut fiyatları, adeta yurt dışındaki ev fiyatlarını geçti.

Fahiş konut kiraları için 10 önlem: Ev sahipleri ve kiracılar yeni dönemi bekliyor! 

Fahiş konut kiraları sık sık gündem oluyor. Seçimler ardından ise gözler bu sorun ile ilgili devreye alınacak uygulamalara döndü. Fahiş konut kiralar için 10 önlem açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

6 Şubat tarihinde 11 şehri etkileyen depremin ardından gözler inşaat sektörüne çevrildi. Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

Toksözler Petrol konut projeleri Haberi

Toksözler Petrol konut projeleri

Toksözler Petrol, 2017 yılı içinde inşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmaya odaklandı. Son beş yılda 10 farklı projede 300 konut ve iş yeri yaptıklarını kaydeden Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.  Toksöz, ayrıca şirketin petrol, inşaat, nakliyat, yağ fabrikası, oto yıkama, restoran alanlarında da faaliyet gösterdiğini kaydetti. 


Bartın Limanı genişletilmeli


Bartın ekonomisinin tam olarak üretime dayalı olmadığını belirten Sefa Toksöz, bunun nedenini ise şehirin kör noktada kalması olarak açıkladı. Toksöz, "Bu nedenle nakliye giderlerimizin diğer illere nazaran yüksek kalması mevcut üreticimiz için bir engel teşkil ediyor. Bu engeli Bartın Limam'm büyüterek ve genişleterek aşabileceğimizin inancındayım. Diğer sorunumuz ise; OSB'nin genişleme alanlarının kamulaştırma çalışmalarının uzaması her geçen gün aleyhimize işliyor. Bu yüzden bir an önce...