26 / 07 / 2024

toplulaştırılmış projelerde alt proje seçimi

toplulaştırılmış projelerde alt proje seçimi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, toplulaştırılmış projelerde alt proje seçimi ve ödenek tahsisinde uyulacak usul ve esaslar ile ilgili duyuru yayımladı. İşte duyurunun tam metni..

Altın düşmeye devam ediyor! Yatırımcı Kapalıçarşı'ya koşuyor! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları güncel

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? 12 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın neden düştü? 8 Haziran Cumartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Gram altın 2437 liraya kadar gerilerken yatırımcılar altın fiyatlarının neden düşüşe geçtiğini merak ediyor. Peki altın neden düştü? 8 Haziran 2024 altın fiyatları...

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi yönetmeliğinde değişiklik! Hızlı yıkım için yeni karar Resmi Gazete'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığının, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmenliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 32552 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarla gelecek sene 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışmasının başlatılması ve 603 bin hektarda tescil işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşıyor!

TÜİK 2022 yılı İstatistik ile Aile verilerini bugün ortaya koydu. Bu oranlara göre, geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşamaya çalışıyor. İşte detaylar!

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Paralar hesaplara il il yatırılıyor! Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın! 

Pek çok kişinin arama motorlarında sık sık araştırdığı evde bakım paraları hesaplara il il yatırılıyor. Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın...

toplulaştırılmış projelerde alt proje seçimi Haberi

toplulaştırılmış projelerde alt proje seçimi

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TOPLULAŞTIRILMIŞ PROJELERDE ALT PROJE SEÇİMİ VE ÖDENEK

TAHSİSİNDE UYULACAK USUL VE ESASLAR


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç


Madde 1- Bu Usul ve Esaslar, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2015 Yılı Yatırım Programında yer alan tadat edilmeyen toplulaştırılmış projelerinin alt proje seçimi ve ödenek tahsisinde uyulacak usul ve esasları belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.


Kapsam


Madde 2- Bu Usul ve Esaslar, 2015 Yılı Yatırım Programında yer alan tadat edilmeyen toplulaştırılmış projelere ilişkin alt proje seçimi ve ödenek tahsisinde uyulacak hususları kapsar.


Dayanak


Madde 3- Bu Usul ve Esaslar, 30.09.2014 tarihinde Bakanlar Kurulunca kararlaştırılarak 17.10.2014 tarih ve 29148 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2014/6841 sayılı "2015 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar"ın 5 nci maddesinin b/(1) bendi gereğince hazırlanmıştır.


Tanımlar


Madde 4- Bu Usul ve Esaslar da kullanılan;

Genel Müdürlük: Tapu...