21 / 05 / 2024

Toprak almak değerlimi

Toprak almak değerlimi

Bursa merkezli Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün Başkanı Harun Çalımlıoğlu, küçük girişimcinin, yatırım yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını söyledi.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Araba almak isteyenler için dev kampanya! Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin TL indirim fırsatı! 

Araba almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının indirim fırsatlarını araştırıyor. Nissan Qashqai'de nakit alımlarda 150 bin lira indirim fıratı devam ediyor. Peki Nissan Qashqai 'nin güncel fiyatı ne kadar? 

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Otomobil piyasasında dengeler değişti! Araba almak isteyenler müjde! Bayilerden indirim teklifleri yağıyor

Ticaret Bakanlığı'nın attığı adımlar ve kredi faizlerindeki yükselişler otomobil piyasasında dengeleri değiştirdi.  Bayiler araba almak isteyenlere indirim teklifleri sunmaya başladı.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

TOKİ'de borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler dikkat! İndirim kampanyasından kimler faydalanacak?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasının başvurularının bu hafta başlayacağını açıkla

Araç almak isteyenler dikkat! Büyük oyun deşifre oldu! Mağdurlar arasında hakimler ve savcılar da var!

Geçen sene Sinop’ta bir araç alım satım şirketi kuran H.C ile A.C pek çok kişiye araç sattı. H.C ile A.C, bölgede tanınan isimlerle fotoğraflar çekerek halkın güvenini kazandı. Fakat araç almak isteyen 87 kişi ne araçlarını alabildi ne de verdikleri paraları kurtarabildi.

Çift maaş almak isteyenler acil bakın! SGK resmen tek tek açıkladı: Hem babadan hem de eşten emekli maaşı alınabilir mi?

Çift maaş almak isteyen pek çok vatandaş, hem babasından hem de eşinden maaş alıp alamayacağını merak ediyor. Peki hem babadan hem de eşten emekli maaşı alınabilir mi? Hemen SGK'nın tek tek açıkladığı bu detaylara bakın...

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

TV almak isteyenlere Hepsi Burada'dan bahar müjdesi! Sunny TV'ler de çılgın indirimli fiyatlar

Türk milleti nezdinde hatırı sayılır ve kadim bir geçmişe sahip Sunny, fiyat performans türünde ürettiği ürünlerle hem kaliteyi hem de bütçeye uygun teknolojiyi yıllarca evimize taşıdı. Sunny şimdi de TV almak isteyenler için uygun fiyatlı 81 Ekran Uydu Alıcılı HD TV'yi sunuyor.

Zamsız traktör almak isteyen çiftçiler dikkat! Başak Traktör'de son fırsat! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Başak Taraktör 2023 traktör fiyat listesini güncellemedi. 2022 traktör fiyatları geçerliyken zamlanmadan hemen alın. Zamsız traktör almak isteyen çiftçiler dikkat! Başak Traktör'de son fırsat! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Toprak almak değerlimi Haberi

Toprak almak değerlimi

Harun Çalımlıoğlu, "Yatırımcı, internet veya kulaktan dolma bilgilerle edindiği veriler doğrultusunda yatırım yapmaktan ziyade, sağlam kaynaklardan edindiği haberler doğrultusunda, risk içermeyen alternatiflere yönelmeli" dedi. 



Bu bölgelere dikkat... 

Türkiye'nin batısındaki projelerin ülkeye değer kazandırdığını kaydeden Harun Çalımlıoğlu şöyle konuştu: "İstanbul ile bağlantılı otoban projesi Bursa'dan geçiyor. Bursa Yenişehir'e kurulan ' Otomotiv Test Merkezi, Çanakkale Biga'ya kurulması planlanan Kimya İhtisas Bölgesi ülkeye değer katacak. Başta İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Afyon olmak üzere değerlenen bölgelere yatırım yapın." 



Ne dolar ne altın 

Birikimlerin toplanabileceği en doğru yatırımın toprak olduğunu kaydeden Harun Çalımlıoğlu; "Ne dolar ne borsa ne de altın. Hiçbir yatırım ürünü toprak kadar kazandırmıyor. Toprağa yatırım yapmanız, bölgeye göre değişmekle beraber arazinizin değerini üçle, dörtle, beşle çarpma imkanı verecek. Diğer yatırım araçlarındaki belirsizlikten kaynaklı dalgalanmaya karşılık...