28 / 07 / 2024

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı

Toprak İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Hüma Ozak dün vefat etti...

Son bir ayda araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş hızlandı!

Altın ve para piyasaı uzmanı İslam Memiş, son bir ayda Türk lirasına ciddi geçiş olduğunu açıkladı. Vatandaşların çoğu araba, ev ve toprak almak için Türk Lirası'na geçiş yaptığını belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

MASİS Başkanı İlci: Madenciliğin geleceğine ilişkin ciddi kaygılar taşıyoruz!

Maden Sanayii İşverenleri Sendikası (MASİS) Yönetim Kurulu Başkanı Naci İlci, "Toplumdaki olumsuz algı ile ulusal ve uluslararası yatırımları askıya alma noktasına getiren yasal düzenlemeler yüzünden madenciliğin geleceğine ilişkin ciddi kaygılarımız var" dedi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığı başladı

Kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine 2023-2025 dönemindeki zammın belirleneceği görüşmelerde gözler, pazarlık masasında işverenleri temsil eden Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası'ndan (TÜHİS) gelecek teklife döndü. İşte tüm detaylar...

İşverene  EYT desteğinde sevindiren haber!  25 milyar TL’yi bulacak

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi, işverenleri de pek çok açıdan ilgilendiriyor. Düzenleme le oluşacak işverenlerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmek amacıyla alınan tedbirler çerçevesinde yeni Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı.

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı Haberi

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı

Toprak İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Hüma Ozak dün vefat etti. Cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde ikindi namazı sonrasında...