27 / 04 / 2024

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı

Toprak İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Hüma Ozak dün vefat etti...

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

MASİS Başkanı İlci: Madenciliğin geleceğine ilişkin ciddi kaygılar taşıyoruz!

Maden Sanayii İşverenleri Sendikası (MASİS) Yönetim Kurulu Başkanı Naci İlci, "Toplumdaki olumsuz algı ile ulusal ve uluslararası yatırımları askıya alma noktasına getiren yasal düzenlemeler yüzünden madenciliğin geleceğine ilişkin ciddi kaygılarımız var" dedi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığı başladı

Kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine 2023-2025 dönemindeki zammın belirleneceği görüşmelerde gözler, pazarlık masasında işverenleri temsil eden Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası'ndan (TÜHİS) gelecek teklife döndü. İşte tüm detaylar...

İşverene  EYT desteğinde sevindiren haber!  25 milyar TL’yi bulacak

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi, işverenleri de pek çok açıdan ilgilendiriyor. Düzenleme le oluşacak işverenlerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmek amacıyla alınan tedbirler çerçevesinde yeni Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı.

Dikkat! Asgari ücret desteği artırıldı! Peki bundan kimler nasıl faydalanacak?

Devlet tarafından ödenen asgari ücret desteği ödeme tutarı, çalışanlar ve işverenleri ilgilendiriyor. Ülkede işgücü maliyetini düşürmek ve istihdamı korumak gayesiyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından sağlanan asgari ücret desteği 6 ay süreyle uygulanacak. Peki yeni zamlı bu destek hak

İşveren sendikasından asgari ücrette 'denge' açıklaması

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Aralık ayında başlayacak asgari ücret tespit toplantılarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak dengeli bir asgari ücret konusunda çalışacaklarını söyledi.

Hassas ilaçlarda tehlike çanları çalıyor

İlaç bulunamama oranlarının artmasından endişe ettiklerini ifade eden İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) Genel Sekreteri Savaş Malkoç, "Düşük fiyatlı ilaçlarda üretimin sürdürülebilmesi giderek zorlaşıyor, hatta imkânsız hale geliyor" diye konuştu.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı Haberi

toprak işverenleri sendikası yönetim kurulu başkanı

Toprak İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Hüma Ozak dün vefat etti. Cenazesi bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nde ikindi namazı sonrasında...