06 / 05 / 2024

Trabzon Çankaya Altınşehir satılık

Trabzon Çankaya Altınşehir satılık

Çelikler Yapı tarafından hayata geçirilen Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri projesinde toplam 192 adet daire yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? Trabzon hasırı Gülaylar altın 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasırı kolye, bileklik ve küpeler binlerce kadın tarafından tercih ediliyor. Tasarımı ve işçiliği ile dikkatleri üzerine çeken Trabzon hasırlarının fiyat listesi merak ediyor. Peki Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve yüzük fiyatı ne kadar? İşte Gülaylar altın fiyat listesi 10 Ekim 2022...

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Trabzon Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki katlı otoparkın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

İmar barışının gelmesiyle Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde ruhsat sorunu çözüldü. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgede 3. Havalimanı-Halkalı Metro Hattı inşaatı başlayacak.

Trabzon yabancıların en çok gayrimenkul aldığı 3. şehir oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Doğu Karadeniz Bölgesi’nde konut satışlarının yüzde 10,3 azaldığını belirtti. TÜİK verilerine göre ayrıca Trabzon yabancıların en çok emlak satın aldığı 3. kent oldu.

Trabzon Pazarkapı dönüşüm projesi kapsamında 42 milyon lira ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine 42 milyon 357 bin lira ödeme yapıldığını açıkladı. 

Altınşehir’e Kanal İstanbul piyangosu!

Kanal İstanbul projesi Türkiye’nin olduğu gibi geçtiği her yerin de değerini artırmaya başladı. Projeden etkilenecek en şanslı yer, Başakşehir'e bağlı Altınşehir mahallesi olacak. 

Trabzon Çankaya Altınşehir satılık Haberi

Trabzon Çankaya Altınşehir satılık

Daire tiplerinin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 15 bin 559 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Trabzon-Rize karayolu, petrol ofisi dolum tesisi önünden 140 metre güneyinde yer alıyor.


Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri projesinde 3+1 daireler 172 metrekare, 4+1 daireler ise 192 metrekare alandan oluşuyor. 8 blok şeklinde yükselen proje Çelikler Yapı imzasıyla yükseliyor.


Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri projesinde ortak alanlar kapsamında otopark, kameriye, oyun parkı, fitness center, sauna, kreş, seyir terasları, spor alanları bulunuyor.


Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Projedeki ilk bloğun teslimi 20 ay sonra gerçeklşemesi planlanıyor.


Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri iletişim

Tel: (0462) 323 00 61

Web: http://www.cankayaaltinsehir.com/

Tülay...