30 / 04 / 2024

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta

Trabzonspor camiası, iftarda bir araya geldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta iftar yemeğinde Trabzonspor'u yeni statla zirveye taşımak istediklerini anlattı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Kemerburgaz tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Haberi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta

Trabzonspor camiası, iftarda bir araya geldi. Bir gemide düzenlenen ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu iftara Vali Yücel Yavuz, İl Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, eski kulüp başkanı Salih Erdem, bazı ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile camianın önde gelenleri katıldı.


Başkan Usta, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek, "Trabzonsporumuz hangi süreçlerin içinden geçerse geçsin, bütün Trabzonsporlulara başarı sözümüz var. Başarmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket etmemiz gereken durum, olgu var. Hangi şartlarda olursak olalım başarmak zorundayız." dedi.


"Birbirimizden güç almak için iftarda bir araya geldik." ifadesini kullanan Usta, "Trabzonspor'u yönetenler, burada olanlara, olmayanlara herkese kucak açmak zorundadır. Hiç kimseyi ayırt...