04 / 05 / 2024

trump tower ofis metrekare fiyatları

trump tower ofis metrekare fiyatları

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Trump Tower projesinde kiralanmalarına devam edilen ofislerin metrekare birim fiyatı 32 dolardan başlıyor...

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki dairesini satışa çıkardı!

Milyarder Alec Wildenstein'ın eski eşi olan ABD sosyetesinin tanınmış isimi 76 yaşındaki 'Kedi Kadın' lakaplı Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki lüks dairesini yaklaşık 13 milyon dolara satışa çıkardı.

Birleşik Devletler Gizli Servisi, Trump Tower’da kat kiralayacak!

Birleşik Devletler Gizli Servisi’nin (USSS) seçilmiş başkan ve ailesini korumak için Trump Tower’da kat kiralamaya hazırlandığı belirtildi.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

trump tower ofis metrekare fiyatları Haberi

trump tower ofis metrekare fiyatları
Toplam 86 ofisten meydana gelen Trump Office Tower, İstanbul Mecidiyeköy'de inşa edildi. Projede yer alan ofislerin kiralanmalarına devam ediliyor.


Tek katta 1,000 metrekareye kadar kullanım alanları bulunan İstanbul Trump Office Tower, 36 katlı olarak tasarlandı. Proje, metro ve metrobüse direkt bağlantı, havaalanı ve köprü bağlantı yollarına ve Taksim-Levent hattına yakın konumlanıyor.



Özel resepsiyon, servis, vale, yönetim hizmetleri gibi imkanların bulunduğu Trump Tower Office, 36 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


İçerisinde alışveriş merkezinin de yer aldığı Mecidiyeköy Trump Office Tower yer alan ofislerin kiralarında metrekare birim fiyatı 32 dolardan başlangıç gösteriyor.


Telefon:  0212 348 78 67

Web adresi: http://www.trumpistanbul.com.tr/ 

Merve...