06 / 05 / 2024

Tual Artı iptal mi

Tual Artı iptal mi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Tual Artı tasfiye edildi. Proje Dağ Mühendislik tarafından inşa edilecekti...

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

İzmirli depremzedelere emsal artışı şoku! Mahkeme iptal etti: Neler olacak?

Kentsel dönüşüme ve İzBB’nin depremzedeler için verdiği emsal kat artışı kararının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından neler olacağı merak konusu oldu. Konuyu avukat Senem Kiraz açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kira artışındaki yüzde 25 zam sınırlaması Temmuz’u beklemeden iptal edilsin!

Yüzde 25 kira zammı sınırlaması nedeniyle mağdur ev sahiplerinin sayısı ve kiracı ile yaşanan sorunları her geçen gün yenisi ekleniyor. Konuyla ilgili gözler temmuz ayına çevriliyken ekonomist Nejat Özonay, “Temmuz 2024’ü beklemeden uygulamayı iptal etmek doğru olur” önerisini getirdi.

İBB, Çiller'in arazisi için yapılan plan değişikliğini iptal ettirdi!

Tansu Çiller’e ait Kilyos’taki denize sıfır arazi için getirilen ve yapılaşmayı üç kat artıran imar kararlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul 14. İdare Mahkemesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını dava eden İBB’yi haklı buldu ve plan değişikliği iptal edildi.

2 milyon memura kötü haber! Maaşlar bir anda düşebilir! 

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 18 Ocak 2024'te almış olduğu bir kararla, kamu görevlilerinin toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanabilmesi için "yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma" şartı iptal edildi. Peki bu durum maaşları nasıl etkileyecek? 

Danıştay 13. Dairesi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesini iptal etti!

Danıştay 13. Dairesi tarafından Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi inşaatının Cumhurbaşkanlığı’nın icraat programında olmasının ‘ihalede ivedilik’ şartını yerine getirmediğini ifade etti. Alınan bir son dakika kararıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ihalesi iptal edildi.

İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti

İSPARK abonesi gazetecilere kaydedilen açıklama ile kötü haber geldi. Basın kartı sahibi gazeteciler artık uygulamadan yararlanamayacaklar. Buna göre, abonelik indirimleri UKOME kararıyla iptal edildiği duyuruldu.

Almanya’da konut projelerindeki iptal oranı yüzde 22,2’yi buldu!

Almanya'da kredi faizleri ve maliyetlerdeki artış nedeniyle başlayan konut inşaatlarındaki iptal oranı ekim ayında yüzde 22,2'ye çıktı.

Zamlar iptal edilmişti! Akaryakıt fiyatlarına dev artış

Yurt dışı petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve dolar kurundaki yukarı yönlü hareket pompaya yansıyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre geçtiğimiz günlerde iptal edilen benzin zammı bu gece yarısında itibaren geçerli hale geldi.

Benzinde iptal edilen zam yarın geliyor! Sürücüler dikkat: Tabelalarda yarın tam bu kadar artış olacak!

Geçen cumartesi günü benzine zam geleceği açıklanmış ancak ardından bu zammın iptal edildiği duyurulmuştu. O zam yarın geliyor. İşte ayrıntılar...

MGM açıkladı: Hafta sonu planları iptal! Öyle bir yağış geliyor ki!

Hafta sonu plan yapan vatandaşlar için MGM açıkladı! Planlar iptal şiddetli yağmurlar geliyor.  Genel Müdürlüğü son zamanlarda bahar yağmurlarının barajlardaki doluluk oranlarını artırdığını belirtirken, aynı zamanda kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulundu.

Eğer evinizde hazır varsa sakın iptal etmeyin! Korkunç bir zam geldi, bir daha asla alamazsınız

Zamlar yağmur gibi gelmeye devam ediyor. Artık Türkiye'de çok aşırı olarak kullanıldığı bilinen bir hizmete daha zam geldi. Uzmanlar, evlerinde hazırda bu hizmeti kullananların iptal ettirmesinin faydalı olmayacağını dile getirdi.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Tual Artı iptal mi Haberi

Tual Artı iptal mi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tual Artı proje tasfiyesi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Tual Artı projesi tasfiye edildi.

Tual Artı projesi Dağ Mühendislik tarafından Tuzla'da inşa edilecekti. Ön talep toplanan projede inşaat başlamadı. Projede 220 daire ve 165 ticari alan bulunuyor. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden olan İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Tual Artı) tasfiye edilmiştir.

Tel: 444 9 213
Web: http://www.tualarti.com/

Tual Artı projesinde ön talep toplanıyor!

Tual Artı Tuzla ile 220 daire ve 165 iş yeri geliyor! Yeni proje!