29 / 04 / 2024

Tuğcan Otel gaziantep

Tuğcan Otel gaziantep

Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli Tuğcan Hotel’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Necmi Yılmaz, bölgede büyük bir potansiyel olduğunu ifade ederek dört mevsimde turizme açık bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Kahramanmaraş depremi: Can kaybı 31 bini aştı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Arama kurtarma çalışmalarının 8. gününde can kaybı 31 bin 643'e yükseldi.

BM’den depremle ilgili ürkütücü tahmin: Can kayıpları açıklanan rakamların iki katına çıkabilir!

AFAD, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybının 29 bin 605 olduğunu açıkladı. BM yetkilisi Griffiths ise can kaybının açıklanan rakamların iki katına veya üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kıruldu.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğcan Rodoslu tarafından kuruldu.

Tuğcan Otel gaziantep Haberi

Tuğcan Otel gaziantep

24 yıllık otelcilik ve idarecilik tecrübesinin gerek Gaziantep’in gerekse bölge turizminin gelişmesi yönünde kullanacağını ifade eden Tuğcan Hotel Genel Müdürü Necmi Yılmaz daha önce de Genel Müdür olarak Altis Golf Resort, Letoonia Golf Resort , Club Blue Waters, Club Phasselis, Grand Otel Tarabya, Merit İnternetional, Wow Topkapı Palace, Dedeman Hotels , Sürmeli Hotels ve Ramada Hotels de görev yaptı. 9 Eylül Üniversitesi Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Bölümünden mezun olan Yılmaz, Essex Üniversitesi’nde İşletme masterini yaptıktan sonra yurda dönmüş ve sektörün önde gelen otellerinde genel müdür olarak görev yaptıktan sonra Gaziantep’e transfer edilerek Tuğcan Hotel Genel Müdürlüğü görevine getirildi.


Genel Müdür Yılmaz, Gaziantep ile ilgili şu ifadeleri kullandı, “Sanayisi, tarihi dokuları ve sahip olduğu değerlerle dikkat çeken Gaziantep’in turizm alanında istenilen...