06 / 05 / 2024

Tuğrul Türkeş

Tuğrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İMKON Genel Merkezi'ni ziyaret etti. İnşaat sektörünün sorunlarını Konfederasyon Genel Başkanı Tahir Tellioğlu'ndan dinleyen Türkeş, iş dünyasına ihtiyaç halinde her türlü fedakârlıkta bulunacaklarını söyledi

Ankara Keçiören'e yeni bir spor tesisi yapılıyor!

Keçiören'e yeni bir spor tesisi daha kazandırılıyor. 19 milyon TL'ye mal olacak dev tesis 19 Mayıs 2017'de tamamlanacak.

Tuğrul Türkeş, İMKON Genel Merkezi'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Güney Afrika, Türk firmaları üretime ve inşaata çağırıyor! 

DEİK Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı Abubakir Salim, geçtiğimiz  hafta bu ülkede hükümet yetkilileri ve iş dünyası ile gerçekleştirdiği temasları ile ilgili konuştu ve Türklere davet olduğunu söyledi. İşte ayrıntılar...

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tuğrul Belli kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tuğrul Belli üniversite ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Tuğrul Belli’nin hayatı...

 ‘Türk Devletleri Teşkilatı gıda ve enerji kriziyle baş etmede önemli bir güç merkezi oldu’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Dünyası İş Forumu’nda konuştu. Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı'nın (TDT) yeni konjonktürde oluşturduğu vizyon, proje ve faaliyetlerle artık önemli bir güç merkezi haline geldiğini ifade etti.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Tuğrul Türkeş Haberi

Tuğrul Türkeş

Tellioğlu, sektör olarak terörün amacına ulaşmaması için yatırımlara devam edeceklerini dile getirerek, inşaat sektöründeki sorunların çözülmesi için turizm sektörüne verilen teşviğin inşaat sektörüne de verilmesini istedi. 


Sabah Ankara



Haber Gaziantep Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfedarasyonu (İMKON)'nu ziyaret etti. İMKON Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Apa'nın da yer aldığı ziyarette, sektörün sorunları ve özellikle de yıllardır mecliste yasalaşmayı bekleyen Müteahhitlik Hizmet Yasası görüşüldü. 


Ziyarette konuşan İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye genelinde 50'ye yakın derneği temsil etiklerini belirterek, bu anlamda sektörün en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi. Sektörün çok ciddi sorunlarla karşı karşıya bulunduğuna dikkat çeken Tahir Tellioğlu, bunların başında, yıllardır gerçekleştirilemeyen Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın geldiğini söyledi. Yasanın halen TBMM'de beklediğini kaydeden Tellioğlu, sektörün önündeki engellerin kaldırılması...