28 / 04 / 2024

tüketici dönemi 2015

tüketici dönemi 2015

Modern konutlar üretme hedefiyle 2012'de kurulan Yeni Yapı'nın yetkilisi Haldun Gerçek, konutta tüketici döneminin başladığını aktardı. Haldun Gerçek, 2015 yılının inşaat sektörü için önemli ve belirleyici olacağını belirttti.

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

TÜVTÜRK, araç muayeneleri için yeni dönemi duyurdu! Arık bunlara bakılmayacak!

Türkiye'de zorunlu araç muayenelerini yapan TÜVTÜRK, araç muayenelerinde yeni dönemi resmen duyurdu. Araç muayene yapılırken artık bazı kontroller yapılmayacak. İşte araç muayenesinden çıkarılan kontroller...

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! İşte yeni kira dönemi 5 soruda tüm detaylarıyla!

Son dönemlerde milyonlarca kişinin ortak sorunu hızla artan ve artık çoğu maaşı geçen kira bedelleri oldu. İşte yeni kira dönemi 5 soruda tüm detaylarıyla...

Tüketici güven endeksi haziran ayında 6.5 düşüşle 85.1'e geriledi! 

Tüketici güven endeksi Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 6.5 düşüşle 85.1'e indi.

Tüketici Konfederasyonu’ndan önemli uyarı: Araç kiralarken sahte senet tuzağına düşmeyin!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler şimdiden otomobil kiralamak için araştırma yapmaya başladı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu ise araç kiralarken dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Bankalar son dönemde neden çok daha fazla tüketici kredisi veriyor? İşte yanıtı!

Son dönemde patronların “kredi vermiyorlar” diye şikayet ettiği bankalar, iş dünyasına kredi vermezken, neden tüketici kredilerini artırdı? İşte yanıtı…

ABD'de tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesine düştü. İşte ayrıntılar...

Tüketici haklarında yeni düzenleme 1 Ekim’de geliyor! Tüketicinin hakları genişliyor!

Yeni tüketici düzenlemesinin 2 gün sonra yürürlüğe girmesiyle kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara ve satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar pek çok konuda yeni bir dönem başlayacak.

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Tüketici güven endeksi mayısta düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,6 düşüşle 77,3'e geriledi.

Tüketici güven endeksi nisan ayında düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, nisan ayında aylık bazda yüzde 7,5 azalışla 80,2 değerine düştü.

Recep Baştuğ: Konut ve tüketici kredi talepleri yüzde 50'nin üzerinde düştü!

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ yaptığı açıklamada, konut, tüketici ve taşıt gibi bireysel kredi taleplerinde yüzde 50'nin, kredi kartı harcamalarında yüzde 30'un üzerinde düşüş yaşandığını söyledi.

tüketici dönemi 2015 Haberi

tüketici dönemi 2015

Haldun Gerçek, "Kentsel dönüşüm inşaat sektöründe 20 yıla yakın hareketliliğin habercisi olacak" dedi. 

Yetişmiş ve uzman teknik kadro ile hem mimari hem de statik olarak optimum çözümler yaptıklarını ifade eden Gerçek, uygulamaya esas depreme dayanıklı tasarım ve teknik çözümlerle birlikte farklı yapı malzemeleri kullanarak sağlam, ekonomik konutlar üreterek sektöre hizmet vermeye çalıştıklarını kaydetti. 


İç mimari seçeneği! 

Haldun Gerçek, Güzel Vadi Villaları ile tüketiciye sundukları avantajlarla ilgili şu bilgileri paylaştı: "Projemizdeki villaların hepsini tripleks şeklinde mimariye sahip. Aynı zamanda projemiz en uygun fiyat, faiz, taksit imkanlarıyla birlikte banka garantörlüğünde gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz, ayrıca projede iç mimari detaylarda seçme özgürlüğüne sahiptir." 



DOĞRU LOKASYON 

Proje ürettikleri Güzelbahçe bölgesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Haldun Gerçek, şöyle devam etti: "Bir çok özelliğiyle önemli ve güzel bir bölge. 

Gecekondulaşma ve çarpık yapılaşmanın...