20 / 05 / 2024

Tüm belediyelerin bankası var mı

Tüm belediyelerin bankası var mı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, İller Bankasının ( İLBANK ), AK Parti iktidarı sonrasında, siyasi ayrım gözetmeden tüm belediyelerin de bankası olduğunu söyledi.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Ziraat Bankası'ndan çok önemli açıklama! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan kredi faiz oranları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Tüm müşterilerinin bakması gerekiyor. İşte Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamanın detayları...

İş Bankası'ndan tüm müşterileri ilgilendiren önemli açıklama!

İş Bankası'ndan tüm müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından fatura ödemelerinde yüzde 30 indirim yapılacağı açıklandı. Peki vatandaşlar bu indirimlerden nasıl faydalanabilecek. İşte detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Ziraat Bankası’dan tüm annelere jest! Anneler Günü’nde Ziraat Bankası hediyesi ile geldi!

Anneler Günü yaklaşırken, Ziraat Bankası bu özel günü unutmadı. Tüm annelere yeni bir kampanya hazırladı. İşte detaylar!

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını resmen açıkladı! Kafanızdan tüm rakamları silin! Dolar tam kadar olacak

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi Mart ayı sonuçlarını açıkladı. Dolar tam olarak bu kadar olacak! Kafanızdan tüm rakamları silin! 

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

İş Bankası durdu durdu bomba gibi bir kampanya patlattı! Tüm bankalar sus pus oldu!

Banka promosyon ödemeleri kapsamında araştırmalar devam ediyor. İş Bankası’ndan yeni kampanya haberi peş peşe geldi. Tüm müşteriler 19 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımlayarak, doların ne kadar olacağını açıkladı. Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın.

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası'ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

İş Bankası tüm bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini 31 Ağustos 2023’e kadar  6 ay süreyle faizsiz olarak ötelediğini duyurdu. Alınan kararda depremlerde hayatını kaybedenlerin tüm bireysel kredi, ek hesap  ve kredi kartı borçlarını anapara dahil olmak üzere borçların silineceğini duyurdu.

Doların 1,5 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun, asıl rakam şimdi geldi! Yer yerinden oynadı

Dolar kuru uzun süredir sakin seyrederken Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Doların 1,5 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu. Merkez Bankası dolar için asıl rakamı paylaştı. Dolar ile ilgili tüm tahminleri unutun. İşte o rakam...

Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, Prefabrik evlere konut kredisi var mı? Ziraat Bankası prefabrik ev kredisi veriyor mu? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Tüm belediyelerin bankası var mı Haberi

Tüm belediyelerin bankası var mı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentteki bir restoranda düzenlenen bölgesel sektör temsilcileri değerlendirme toplantısında, iktidarın yerel yönetimlere çok önem verdiğini belirtti.


Kalkınmanın yerelden başlayacağı anlayışını taşıdıklarını ifade eden Balta, 2002 yılından bu yana yerel yönetimleri için reform tarzında kanunlar yapıldığını anımsattı.


AK Parti iktidarı döneminde İLBANK'ın ayrım yapmadan belediyelere destek verdiğini aktaran Balta, şöyle konuştu:


"İLBANK, 2002 öncesinde iktidar partisi belediyelerinin bankasıydı. AK Parti iktidarı sonrası siyasi ayrım gözetmeden tüm belediyelerin bankası oldu. İLBANK geçmişte belediyelerin patronuydu, şimdi belediyeler İLBANK'ın patronu. Bir belediye başkanının 'Kara faizci bile İLBANK'tan daha insaflıdır, bankanın önünden geçmeye korkuyorum' sözleri o dönemde gazetelere de yansımıştı.  Bu dönem içinde Allah'a şükrüler olsun hangi siyasi partiye mensup olursa olsun yaptığı projelerle İLBANK'a başvurduğu zaman desteği alıyor."


Balta, Çevre...