18 / 05 / 2024

tunçbilek belediyesi projeleri

tunçbilek belediyesi projeleri

Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın; "Tunçbilek'in ufku genişliyor. Yarınımızın bugünümüzden daha iyi olması gerekliliğini düşünerek her geçen gün hizmetlerimizi artırarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Tunç Soyer: Binaların deprem güvenlik karnesini çıkarmayı hedefliyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesinde 200 milyon TL'lik bir kaynak ayırdıklarını söyledi. Soyer, öncelikli olarak İzmir’deki yapı stokunun envanterini çıkarmak istediklerini belirtti.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Tunç Soyer: İmar mevzuatıyla ilgili çağdaş vizyona ihtiyaç var!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, İstanbul’da gerçekleşen ‘İzmir Zamanı’ isimli etkinlikte 30 Ekim’de İzmir’i vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında yaptıkları çalışmaları anlattı. Soyer, "İmar mevzuatıyla ilgili çağdaş vizyona ihtiyaç var" dedi.

Tunç Soyer: İzmir'deki faylar ve binalar incelenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim’de yaşanan deprem felaketinin ardından alınacak tedbirleri ortak akıl ve bilim rehberliğinde belirlemek için “Afet Bilim Kurulu” oluşturdu. Kurulun ilk toplantısı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığında İzmir Sanat’ta çevrim içi olarak gerçekle

Emlakçılardan Tunç Soyer’e tepki!

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında depremzedeler için Uzundere’deki konut tahsisi sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklama sektörde faaliyet gösteren emlakçılardan tepki aldı.

Tunç Soyer: Kültürpark'ta beton yok, işgal yok!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kültürpark'la da ilgili açıklama yaptı.

tunçbilek belediyesi projeleri Haberi

tunçbilek belediyesi projeleri

Tunçbilek'te hizmet ulaşmayan en ücra köşe kalmaması için çalışmalarını sürdüren Tunçbilek Belediyesi, gerçekleştirdiği modem çalışmalarla şehrin alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da karşılayarak vatandaşların huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyor. Belediye Başkanı Agah Aşkın, Belediye tarafından belde genelinde yapımı devam eden ve yapılacaklar çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 

Tunçbilek Tavşanlı caddesi ve Köprübaşından geçen şehir içi yolları ve kaldırımlarının yapım işi 4 milyon 700 bin TL +KDV bedelle ihale edilmiş olup, mütahhıt firma şantiye yerini kiralamış işe kısa zamanda başlayacaktır. İş bitirme süresi dört ay olarak hesaplanmıştır. Gürağaç mahallesini Harmancık yoluna bağlayan 4 km'lik yolumuzun alt yapı çalışması tamamlanmış asfaltlanması bu yıl içinde yapılacaktır. 


İÇME SUYU VE TAŞ DÖŞEME ÇALIŞMALARI 

Tunçbilek...