06 / 05 / 2024

Tuncer Baydar biyografi

Tuncer Baydar biyografi

Baysan Trafo Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Baydar kimdir? Tuncer Baydar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncer Baydar, Bayran Trafo'yu ne zaman satın aldı? İşte Tuncer Baydar...

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihal Baydar ve Zuhal Yiğit ortaklığında kuruldu.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Bge Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bge Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Baydar ve Ali Gökhan Özsanç ortaklığında kuruldu.

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Gram altın için dudak uçuklatan rakam açıklandı! Uzman isim resmen tarih verdi! Altını olanlar hemen bakın!

Ekonomist Hikmet Baydar'dan dolar ve altın ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Gram altın için dudak uçuklatan rakam açıklandı! Uzman isim resmen tarih verdi! Altını olanlar hemen bakın!

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsne Tuncer tarafından kuruldu.

Tg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tg İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Güneş tarafından kuruldu.

Altınla ilgili Türkiye'den flaş adım! Kimse bilmiyor, ilk siz öğrenin! Altın alacaklar çok dikkat

Türkiye'de altın fiyatları değer kaybetmeye devam ederken, uzman isim Hikmet Baydar altın fiyatlarındaki düşüşün nedeni hakkında değerlendirmelerde bulundu, önemli bir bilgiyi de ilk kez verdi.

Olb Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olb Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Baydar tarafından kuruldu.

Gratis indirimleri bitiyor! Fırsatı kaçırmayın İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kadınların uğrak adresi olan Gratis’in yüzde 50 indirim fırsatında son günler. Müşterilerini büyük sonbahar kampanyasıyla karşılayan Gratis, en sevilen markalarında eylül ayı indirime gitti Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke fiyatı 40 TL oldu. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Global Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Global Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de Serhat Tuncer tarafından kuruldu.

Tuncer Baydar biyografi Haberi

Tuncer Baydar biyografi

Tuncer Baydar kimdir?

Tuncer Baydar, Baysan Trafo Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Tuncer Baydar, 1962 doğumlu. Baysan Trafo'yu 1990 yılında satın alan Tuncer Baydar, 1996 yılında ilk defa dalga duvar makinesini kurarak dalga duvar üretmeye başladı. 


52 yaşındaki Tuncer Baydar'ın sahibi olduğu Baysan Trafo'nun yönetim kurulunda ayrıca Selim Oğul, Taşkın Demir ve Ali Öztürk de bulunuyor.


Baysan Trafo..

"Baysan, 1976 yılında Izmit’te küçük bir mekanik komponent üreticisi olarak kuruldu.  1990 yılında Sn. Tuncer Baydar firmayı satın alarak 520 mm genişliğinde Trafo Radyatör üretimi yapmaya başladı. 


1996 yılında ilk defa dalga duvar makinesini kurarak dalga duvar üretmeye başladı. 1999 yılında ikinci dalga duvar makinesini devreye alarak üretim kapasitesini arttırdı. Bu sayede müşteri portföyünü genişleterek sektördeki kurumsallaşmış firmalarla ticari iş birliğine başladı.


2004 yılında firma hedeflerini büyüterek Dalga Duvar,...