12 / 05 / 2024

tünel inşaatları türkiye

tünel inşaatları türkiye

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller Türkiyemiz için sıradan tüneller haline dönüşüyor" dedi.

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Türkiye'de en ölümcül kazalar inşaat sektöründe yaşanıyor!

Türkiye'de en ölümcül kazaların yaşandığı alanın inşaatlar olduğunu ifade eden İŞKUR Genel Müdür Köksal: "İşsizlik oranlarında yüzde 11'in altında bir rakam bekliyoruz. İnşallah 2017 sonunda da yüzde 10'un altında bir işsizlik rakamı ortaya çıkacak." dedi.

Avrupa’da büyüyen inşaat sektörü Türkiye için fırsat oluşturuyor!

Türkiye İMSAD tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan Sektör Raporu’na göre, 2017 yılında konut inşaatlarında işlerin artarak devam etmesi bekleniyor.

Kırgızistan'dan Türkiye'ye HES inşaatları için yatırım çağrısı!

Kırgızistan Meclis Başkanı Çınıbay Tursunbekov, "Kırgızistan olarak, küçük ve orta ölçekli hidroelektrik santrallerin inşaatı konusunda Türkiye’den yatırım çekmek istiyoruz" dedi.

Türkiye'nin en uzun demiryolu tüneli inşaatında son durum!

Osmaniye'nin Bahçe ile Gaziantep'in Nurdağı ilçelerini bağlayacak ve 10 bin 200 metrelik uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun demiryolu çift tüp geçidi olacak projede çalışmalar tünel kazma makinesi ile sürüyor.

Türkiye Diyanet Vakfı cami inşaatlarına 2 milyar TL harcadı!

Türkiye Diyanet Vakfı kurulduğu günden bugüne, ezana hasret kalan ülkelerin cami inşaatları için 2 milyar lira harcadı. 25 ülkede 100’ü aşkın camiyi gurbetçilerin hizmetine sundu.

Nihat Zeybekçi: Türkiye'nin her yerinde tünel yapılıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller Türkiyemiz için sıradan tüneller haline dönüşüyor" dedi.

Nihat Zeybekci Denizli Honaz'daki tünel inşaatını inceledi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Bir zamanlar tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü, artık 5 bin metrelik tüneller, karayollarımız ve Türkiyemiz için sıradan tüneller haline yavaş yavaş dönüşüyor" dedi.

2006 yılında Belediye, ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacak!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi trafiğin yoğun olduğu bölgelerde alternatif çözüm olarak üretilen ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacakmış. Toplam 7 kilometre uzunluğunda olacak 3 'tünel yol' 105 milyon liraya mal olacakmış.

Türkiye'de toplam 450 bin seyirci kapasiteli statların inşaatı devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye 'de toplam 450 bin seyirci kapasiteli stat inşaatlarının sürdürüldüğünü bildirdi..

İzmir'de Konak ve Sabuncubeli tünel inşaatları pahalıya geldi!

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Alim Murathan, İzmir'de metro, Konak ve Sabuncubeli tünel inşaatlarının, etüt sorunu yüzünden pahalıya mal olduğunu iddia etti.

Akü'de YHT tünel inşaatları konferansı düzenlendi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi'nde 16 Aralık 2014 tarihinde "Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi Ankara/Polatlı - Afyonkarahisar Kesimi Tünel İnşaatları" konulu bir konferans düzenlendi.

Mithat Yenigün: Türkiye'de yapılan inşaatların kalitesinden memnun değilim!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı ve Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Mithat Yenigün, yaptığı açıklamada Türkiye'de yapılan inşaat işlerinin kalitesinden memnun olmadığını söyledi.

tünel inşaatları türkiye Haberi

tünel inşaatları türkiye

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Bir zamanlar tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller, karayollarımız ve Türkiyemiz için sıradan tüneller haline yavaş yavaş dönüşüyor" dedi. 


Zeybekci, Denizli-Antalya Çevreyolu'nun Honaz'daki iki tünel inşaatını incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin karayolları anlamında Ege Bölgesi için kavşak olduğunu kaydetti. 


Turizm havzasında yer aldığı için bölgede çevre yolunu çok önemsediklerini ve takipçisi olduklarını ifade eden Nihat Zeybekci, 1. etap İzmir-Ankara Çevre Yolu'nun tamamlandığını söyledi. 


Ankara-Antalya etabının tamamlanması için iki bölümün ihalesinin de yapıldığını aktaran Zeybekci, şöyle konuştu: "Burada iki tünel olmak üzere toplam uzunluğu 5 bin metre civarında olan tünelde üretim devam ediyor. Tüneller Honaz Dağı'nın yamaçlarından geçecek ve Antalya-Muğla yoluna bağlanacak. Şu anda tünellerimizde toplamda bin metrelik...