05 / 05 / 2024

TuREEFF Şekerbank kredi

TuREEFF Şekerbank kredi

Şekerbank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) "Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı (TuREEFF)" kapsamında ilk kentsel dönüşüm projesini kredilendirdi.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Şekerbank'tan çiftçilere kredi kolaylığı!

Şekerbank, stok finansmanı ve TMO ürün bedeli kredisi ile çiftçilerin finansman ihtiyaçlarına dair ayrıcalık sunmayı sürdürüyor.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

Bankalar peş peşe açıkladı! Promosyon yarışından sonra birde bu çıktı! ING, Yapı Kredi, Garanti, TEB, Ziraat...

Emekli promosyonu, işçi promosyonu derken bankalar bu sefer de bunun için yarışa girdi. Hepsi peş peşe açıkladı! ING, Ziraat Bankası, Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB Finansbank, Akbank, Denizbank, Şekerbank, Kuveyt Türk...

Emekli promosyonu fırtınası bitmiyor! Bankalar peş peşe açıkladı! Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB... Kesin bakın!

Bir emekli promosyonu trendi başladı gidiyor ve herkes hangi bankanın ne kadar emekli promosyonu verdiğini merak ediyor. Vatandaşlar arama motorlarında banka banka emekli promosyonlarını arıyor. İşte Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Akbank, Şekerbank, QNB Finansbank, Garanti emekli promosyonları...

Banka borcu olana müjde! 400 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

Banka borcu olan vatandaşların yüzünü güldürecek ihtiyaç kredisi fırsatı Ziraat Bankası, Halkbank ve Şekerbank tarafından duyuruldu. Kredi borcu olanlar 400 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. İşte ihtiyaç kredisinin detayları...

Şekerbank’tan deprem riskine karşı bina güçlendirme kredisi!

Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kumoğlu, "Banka olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için geliştirdiğimiz kredi ile depreme karşı alınması gereken önlemlere finansal çözüm üretmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi...

Şekerbank konut kredi faiz oranlarının detayları 2018!

Şekerbank yüzde 2.35’den başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Şekerbank’ın konut kredisi detayları nelerdir?

Şekerbank'tan konut kredi faiz indirimi!

Şekerbank bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Şekerbank’ın konut kredisi faiz oranları yüzde 2.35’e kadar düşüş gösterdi...

Şekerbank konut kredisi faiz indirimi yaptı!

Şekerbank konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Şekerbank’ın konut kredisi detaylarını Kredi Pazarı araştırdı.

Şekerbank konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi!

Şekerbank, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde 60 aya kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e düşürdü. 

Şekerbank kentsel dönüşüme kredi desteği sağlıyor!

EBRD’nin Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı’na (TuREEFF) katılan ilk banka olan Şekerbank, program kapsamında kentsel dönüşüm projelerini kredilendirmeye devam ediyor.

TuREEFF Şekerbank kredi Haberi

TuREEFF Şekerbank kredi

Şekerbank'tan yapılan açıklamaya göre, Banka, EBRD'nin TuREEFF kapsamında riskli yapıların yıkılıp, enerji verimliliği kriterlerine uygun olarak yeniden inşasına yönelik kredi imkanı sunuyor.


EBRD'nin 350 milyon dolarlık programına katılan ilk banka olan ve TuREEFF bağlamında 60 milyon dolarlık kaynak sunan Şekerbank, program kapsamında ilk kentsel dönüşüm kredisini de projelendirdi. 


B enerji sınıfı bina inşaatının finansmanı amacıyla  devreye alınan uygulama, EBRD için kentsel dönüşüm çerçevesince inşaat firmalarına sunulan ilk kredi niteliği taşıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Orhan Karakaş, dünyanın gündeminde yer alan enerji tasarrufu yatırımları konusunun Türkiye'de de gelişen bir alan olduğunu ifade etti.


Enerji verimliliği yatırımlarının, bireyler ve kurumlara tasarruf sağlamasının yanı sıra doğal kaynakların sürdürülebilirliğini desteklediğini vurgulayan Karakaş, kredinin  toplumsal kalkınma ve çevre sürdürülebilirliğine de...