19 / 05 / 2024

Turgutlar 60 hektarlık sanayi sitesi

Turgutlar 60 hektarlık sanayi sitesi

Kütahya Belediye Meclisi Ağustos ayında aldığı karar ile üç meslek grubuna Turgutlar Köyünde 60 hektarlık sanayi sitesi kararını aldı.

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

O ilde yaşayanlara korkutan açıklama! 7 şiddetindeki depremlerde binaların yüzde 60'ı yıkılacak!

Ülke genelinde depremler olmaya devam ediyor. Artçı depremler vatandaşları korkuturken o il için de uzmanlardan uyarı geldi. 7 şiddetinde deprem olması halinde binaların yüzde 60'ının yıkılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat geldi. 2 hektarlık adanın daire fiyatlarıyla benzer oranda satışa sunulması dikkat çekti. Tropik alan vadeden bu alan aynı zamanda yatırımcılara da farklı bir seçenek sunuyor. 

Tarımda tehlike çanları! Çiftçi 60 ilde kışlık ekim yapamadı

Yurt genelinde 60 ilde hububat ve diğer kışlık ekimlerin yapılamadığını belirten Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı şemsi Bayraktar, yağışların 2019 yılından buyana azaldığını ve ekim için gerekli iklim koşullarının oluşmaması nedeniyle kışlık ekimlerin yapılamadığını söyledi.

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Mersin'de 80 aileye 120 hektarlık arazi verildi!

Mersin'in Mut ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selamlı GGT projesi kapsamında 80 aile 120 hektarlık alandan faydalanacak.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Turgutlar 60 hektarlık sanayi sitesi Haberi

Turgutlar 60 hektarlık sanayi sitesi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu gazetemize yaptığı özel açıklama ile Turgutlar köyünde parsel planlaması devam eden Küçük Sanayi Sitesine ilave olarak Mobilyacılar, Keresteciler ve Marangozculara 60 hektarlık bir alanda üretim yapabilmesi için Belediye Meclisine sunulan önergenin karara bağlandığını bildirdi. 


Belediye Turgutlar köyünde Başkanı parsel planlaması devam Kamil Saraçoğlu Sanayi Sitesi alanının güneyinde yeni bir ilave alanın düzenlenmesi konusu Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlandı.Kütahya Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Turgutlar Köyünde 60 hektarlık alanda küçük sanayi sitesi olarak imar planı yaptırılması için 20 ayrı kurumdan imar planına esas olan görüşlerin alınması yönünde girişimlerde bulunulduğunu belirten Saraçoğlu; "Mobilyacılar, keresteciler ve KOBİ sanayi sitesi dediğimiz makine imalatı yapan meslek dalı ile ilgili Bizim üretimlerimiz çok iyi ama bunu tanıtımla ilgili güçlük çekiyoruz. Sanayi...