18 / 05 / 2024

Turizm Kenti ne demektir

Turizm Kenti ne demektir

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli aşama kaydettiğini söyledi.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

1800 yıllık gizemli yapı Ege'de ortaya çıktı! Mastaura Antik Kenti'ne ait olduğu anlaşıldı

Aydın'daki Mastaura Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında tespit edilen yaklaşık 1800 yıllık kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekarelik arazinin imara açılmasına tepki!

Gözde turizm kenti Bodrum'da 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla imara açıldığı açıklandı. İlçe sakinleri dahil olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve STK'lar duruma tepki gösterdi.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Assos'a sürdürülebilir köy geliyor: Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Başkanı Dr. Önder Halisdemir, 2016 yılında Assos’da Behramkale Antik Kenti’ne bakan yerde 62 dönüm arazi satın almıştı. Arazi üzerinde, beyaz yakalılar için “köye dönüş” etkisi yaratacak bir proje hayata geçiriliyor.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

22 otel gerçek değerlerinin yarısına satıldı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün Uluslararası 10. Resort Turizm Kongresi'ne katıldı. Ateş, 2018-2020 döneminde 22 otelin satış sürecine katıldım. Otellerin gerçek değeri ekspetriz değerlerinin 2 katıydı. Otel varlık değerlemesi inşaat projesi kriterleriyle yapılmamalı" dedi.

Turizm Kenti ne demektir Haberi

Turizm Kenti ne demektir

Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'da bitme aşmasına gelen 4 yıllık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'na kontenjan verilmesiyle birlikte Kütahya'nın turizm kenti olma yolunda önemli bir aşama daha kaydettiğini söyledi. Ak parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu yaptığı açıklamada, "Kütahya tarihi, doğası, kaplıcaları, sanatı ve yerel zenginlikleri ile çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olmakla birlikte şimdiye değin bu konuda hak ettiği yeri alamamıştır. Turizmi  Kütahya'nın gelişip kalkınmasında önemli bir yol haritası olarak görüyoruz" dedi. 


Haber Tavşanlı...