04 / 05 / 2024

turizm tesis alanı ihalesi

turizm tesis alanı ihalesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 26 ilde bulunan 96 turizm tesisini "Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik" kapsamında turizm amaçlı yatırım yapmak üzere, yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edecek.

TOKİ arsa satışı için son 5 gün! 33 ilde KDV'den muaf 391 arsa yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla satılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satacak. Açık artırmalar 8-9 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

TOKİ 33 il için düğmeye bastı! KDV'den muaf 391 arsa hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vadeyle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. 

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edremit Belediyesi imarlı 2 arsa satacak! 

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesinde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar turizm tesis alanı imarlı.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

turizm tesis alanı ihalesi Haberi

turizm tesis alanı ihalesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kayseri, Kütahya, Muğla, Marmaris, Ordu, Samsun, Uşak, Mersin ve Nevşehir'de bulunan 96 turizm tesisini  turizm amaçlı yatırım yapmak üzere, yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecektir.


KAMU TAŞINMAZI TAHSİS DUYURUSU


Kültür ve Turizm Bakanlığından:


2016/1

“Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Şartnamesi 2016/1”de özellikleri belirtilen kamu taşınmazları, 2634 sayılı “Turizmi Teşvik Kanunu” ve bu Kanun’un 8’inci maddesine dayanılarak çıkartılan “Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik” hükümlerine uygun olarak, turizm amaçlı yatırım yapmak üzere, yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecektir.

1- Girişimcilerin,  31/03/2016 günü saat 16.30’a kadar “Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik”in 10 uncu maddesi ile “Turizm Yatırımcılarına Kamu Taşınmazı Tahsis Şartnamesi 2016/1”...