28 / 04 / 2024

turizmciler kayseride

turizmciler kayseride

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Konaklamada yeni dönem başlıyor! Turizmciler "ertelensin" diyor! İşte Bakan'dan gelen ilginç yanıt...

1 Nisan 2020’de yürürlüğe gireceği açıklanan Konaklama Vergisi pandemi nedeniyle önce 2021’e sonra da 1 Ocak 2023’e ertelenmişti. Bu durumda vergili konaklama dönemi 1 Ocak’ta başlıyor ancak turizmciler bir erteleme daha istiyor. Bakan Ersoy'un konuyla ilgili taleplere verdiği yanıt sektörün umutlar

Sinop'ta turizmciler yeni imar planını bekliyor! 

Yıllık 1 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Sinop'ta turizmciler yeni hazırlanacak imar planını bekliyor.

Turizmciler imar barışında taksit istiyor!

İmar barışından yararlanma süresinde sonlara gelinirken turizmciler yapılacak ödemenin taksitlendirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvurdu.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Turizmciler Kayseri'de buluştu!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.

Mersin'de turizmciler yaz sezonunda umutlu!

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Öztop: "Sert geçen kışın ardından yaz sezonunun turizmciler için bereketli geçmesini umut ediyoruz"

Turizmciler Kuşadası'nda buluştu!

Aydın Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı Kuşadası'nda yapıldı. Turizmciler toplantıda en çok, yol çalışmaları ve turizm alanlarına giden yolların kötü olmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi.

Yunanistan Türkiye'den zengin turist bekliyor!

Ekonomik krizin derinden sarstığı Yunanistan, zor günleri iddialı olduğu turizm atağıyla atlatmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Yunan turizmciler Türkiye 'den daha çok turist göndermesini bekliyor.

Uludağ'da turizmciler için sezon devam ediyor!

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.

Bülent Bülbüloğlu: 2015 turizminde düşüşler olacak!

Türkiye'de turizmin önde gelen merkezlerinden Marmaris'teki turizmciler, yeni sezon öncesi rezervasyon düşüklüğünden endişe ediyor.

İsmail Özbozdağ: Mayıs ve Haziran'da turizm iç acıcı değil!

Marmaris'teki turizmciler, yeni sezon öncesi rezervasyon düşüklüğünden endişeli. TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ açıklamalarda bulundu.

Marmaris'teki turizmciler sezona hazır!

Türkiyede turizmin önde gelen merkezlerinden Marmaris'teki turizmciler, yeni sezon öncesi rezarvasyon düşüklüğünden endişe etmeye başladı.

turizmciler kayseride Haberi

turizmciler kayseride

Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ilimizde bulunan yabancı turizmciler Kayseri’deki ikinci günlerinde Talas ve Erciyes’in güzelliğinde buluştu.Kayseri’nin Arap ve Kuzey Afrika coğrafyasında tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Kayseri’nin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini yerinde gören 17 ülkeden 72 turizmci hayranlıklarını gizleyemedi. Etkinliğin ilk gününde Kayseri’deki meslektaşları ile buluşan ve Kayseri hakkında kapsamlı bilgiler edinen yabancı turizmciler bu kez kültür ve doğayla buluşarak, tur organizasyonlarında değerlendirecekleri yeni destinasyonları yakından tanımış oldu.İlk olarak Talas Ali Saip Paşa Sokağı’nı gezen misafirler Osmanlı’nın kültürleri buluşturan tarihi dokusuna büyük ilgi gösterdi. Yaşamın tarihle buluştuğu Ali Saip Paşa Sokağı’nın her detayı hakkında sorular soran yabancı turizmciler, sosyal yaşamın tarihle buluştuğu sokağın çok ilgi çekeceğini belirttiler. Ali Saip Paşa Sokağı gezisi ardından Kayseri’nin...