15 / 05 / 2024

Türk Eximbank uygun koşullu krdi

Türk Eximbank uygun koşullu krdi

MOSDER, İhracatçıya yönelik uzun vadeli ve uygun koşullu kredilerin Türkiye Mobilya sektörü için büyük avantaj sağladığını ve bu yeni uygulamanın yeni pazarlara ihracatın artırılması yönünde önemli bir adım / girişim olduğuna dikkat çekiyor

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Arzum Okka Minio Türk Kahve Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla öne çıkan Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi, pişirme teknolojisiyle bol köpüklü ve lezzetli kahve yapmanızı sağlar. Peki, Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Arçelik K 3300 Mini Telve Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk kahvesi geleneğini yenilikçi bir anlayışla mutfaklara taşıyan Arçelik K 3300 Mini Telve, kısa sürede tadı köpüğü yerinde bir lezzet sunar. Peki, Arçelik K 3300 Mini Telve kaç fincan? Siyah Mini Telve kaç TL? İşte detaylar...

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Korkmaz  A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz  A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi, 400 watt enerji ile  köz tadında, 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türk Eximbank uygun koşullu krdi Haberi

Türk Eximbank uygun koşullu krdi

Eximbank kredisi ile Türk mobilya sektörü büyür


Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden MOSDER, Türk Eximbank’ın ihracatçı ve ihracat bağlantılı mal üreten imalatçı firmalara, özellikle ihracata hazırlık döneminde finansman gereksinimlerinin karşılanması amacıyla, kısa vadeli ihracat kredileri tahsis etmesini Türkiye mobilya sektörüne olumlu yansıyacağını ve özellikle KOBİ ihracatçıların bu sistemden önemli fayda sağlayacağını belirtiyor.


İhracata ve ihracatçıya büyük destek

Türk Eximbank’ın firmalara ihracat girişimi öncesinde sağladığı uzun vadeli ve uygun koşullu kredi uygulamasının Türkiye mobilya sektörüne olan teşviki artırdığını ifade eden MOSDER Başkanı İsmail Doğan:  “İhracatçılarımıza yönelik kredi ve sigorta desteği ülkemiz ihracatı için büyük önem arz ediyor. Katma değeri artıran ve teknolojisi yüksek ürünlere destek veren kredi uygulamaları Türkiye mobilya sektörü için de umut verici ve ihracat potansiyelimizi büyütme noktasında önemli...