04 / 05 / 2024

Türk Henkel ulaşım

Türk Henkel ulaşım

Henkel'in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014'e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Türk müteahhitlerden yurt dışı çıkarması! İş miktarı 6,5 milyar dolara ulaştı!

Yılın ilk 5 aylık döneminde üstlendikleri proje tutarını 6,5 milyar dolara çıkaran Türk müteahhitlik sektörü, bu dönemde 96 farklı projeye başladı.

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk Henkel ulaşım Haberi

Türk Henkel ulaşım

Türkiye'de 50 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Henkel, kurumsal alanda başarılı çalışmaları ödüllendirmeyi ihmal etmiyor. Henkel'in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014'e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.


Henkel'in global olarak şirket içinde verdiği en prestijli ödüllerden biri olan Global Functional Excellence Award 2014, "Henkel'in Türkiye'deki 50. Yıldönümü" çalışmaları dolayısıyla "Kurumsal İletişim" kategorisinde bu yıl Türkiye'ye verildi. Taşıdığı prestijin yanı sıra Türkiye'ye ilk kez gelmesi sebebiyle de büyük mutlulukla karşılanan ödül, Türk Henkel'in başarısını da taçlandırmış oldu.


Henkel'in Türkiye'deki 50. Yıldönümü çalışmaları için Kurumsal İletişim departmanı ile birlikte şirketin farklı iş birimleri ve fonksiyonlarından çalışanların yer aldığı bir proje ekibi oluşturuldu. Projenin gerek iç ve dış iletişimi gerekse uygulanması...