06 / 05 / 2024

Türk Ytong iletişim

Türk Ytong iletişim

Fuarda yapı malzemesi sektöründe fark yaratan inovatif ürünlerini sergileyecek olan Türk Ytong’ un yöneticileri, sektöre dair görüşlerini ve de hedeflerini paylaşacak, fuar boyunca soruları yanıtlayacak.

Türk Ytong Yapı İstanbul Fuarı'na katılıyor!

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yer alacak.

Türk Ytong ile 50 yılda 10 milyar doları aşkın enerji tasarrufu!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ( ÇEDBİK ) tarafından Türk Ytong’ un da desteği ile 20-21 Şubat’ta düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, Swissotel’de gerçekleştirildi.

Türk Ytong 5. Enerji Verimliliği Fuarı'na katıldı!

Türk Ytong, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında gerçekleştirilen EVF 2014 - 5. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı’na katıldı. Türk Ytong standında ısı yalıtım plağı başta olmak üzere, Ytong ürünleri tanıtıldı.

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Türk Ytong 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, Gazbeton Dersleri ile 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Türk Ytong 2019 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, 48’inci Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda 2019 yılı için belirledikleri hedeflerini paylaştı.

Türk Ytong 55. yılını kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

Türk Ytong iletişim Haberi

Türk Ytong iletişim

Yapı malzemesi sektörünün lider ve çevreci kuruluşu Türk Ytong, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yer alacak.


Fuarda yapı malzemesi sektöründe fark yaratan inovatif ürünlerini sergileyecek olan Türk Ytong’un yöneticileri, sektöre dair görüşlerini ve hedeflerini paylaşacak, fuar boyunca sorularınızı yanıtlayacak.


Türk Ytong ayrıca, 6 Mayıs günü saat 15:30’da gerçekleştireceği açılış kokteylinde de sektör temsilcilerini ve davetlilerini ağırlayacak.


Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel ve Türk Ytong yetkileri fuar alanında...