01 / 05 / 2024

Türkelide okullar yeni döneme hazır mı

Türkelide okullar yeni döneme hazır mı

Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, 150 öğretmen ve bin 900 öğrenciyle yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacaklarını belirtti. İlçede bulunan eğitim kurumlarının 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına hazır olduğunu bildirdi.

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

Petrolde düşüş başladı! Akaryakıt fiyatları yeni haftayı nasıl açtı? Yeni zam veya indirim yapıldı mı?

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam veya indirim yapıldı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte Opet, Total, Shell, PO, BP 19 Şubat 2024 fiyat listesi...

Toyota'dan tüm modellerinde yeni fiyat düzenlemesi...

Toyota fiyat listesini yeniden açıkladı. Yeni yıl ile birlikte yeni zamlar gelmeye başlarken bazı modelin de fiyatı daha da düştüğü açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma Bakanlığı Yeni İpekyolu Projesi için düğmeye bastı! 

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Basra'dan Türkiye sınırına kadar uzanan kara ve demiryolu ulaştırma koridoru olarak bilinen bölgenin yeni İpekyolu olacak projeyle ilgili sürecin hızlandığını belirtti.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

TÜVTÜRK'ten yeni düzenleme! Arabası olanlar mutlaka baksın! Bunu yapmayanlar eli boş dönecek!

Milyonlarca taşıtın muayene edildiği TÜVTÜRK yeni düzenlemeye gitti. Yeni uygulamadan haberi olmayan araç sahipleri, hiçbir işlem yaptıramadan eli boş dönüyor.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Son dakika rakamları peş peşe açıklandı! Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı sorusunun yanıtı sürücüler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Benzin, motorin ve LPG'de son dakika rakamları peş peşe açıklandı... Sürücüler hemen bakın...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika... Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın...

Sürücüler aman dikkat! Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika!

Sürücüler aman dikkat! Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Türkelide okullar yeni döneme hazır mı Haberi

Türkelide okullar yeni döneme hazır mı

Türkeli ilçesinde bulunan eğitim kurumlarının 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına hazır olduğu bildirildi.


İlçedeki okulları inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, 150 öğretmen ve bin 900 öğrenciyle yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacaklarını belirtti.


Okulların fiziki hazırlıklarının tamamlandığına işaret eden Şensoy, "İlçe ve köylerimizde bulunan okullarımıza ayrılan 400 bin liralık ödenek ile okullarımızın bakım onarımını gerçekleştirdik. İlçemiz İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Lisesi, yeni sıralarına kavuştu. Okullarımızın büyük çoğunluğunun ihtiyaçlarını önemli ölçüde sağladık" dedi.


Eski Anadolu Lisesi binasına, mevcut okul binasının yetersizliği nedeniyle Cumhuriyet İlkokulu'nu taşıdıklarını anlatan Şensoy, "İlçemizin zorunlu eğitim kapsamına alınmasıyla bu yıl 32 öğretmenimizin ataması yapıldı. Asil öğretmen atamalarının da yapılmasıyla bu yılki eğitim öğretime okullarımız yeni yüzüyle başlayacaktır" diye...