06 / 05 / 2024

Turkey Lıne Gayrimenkul nerede

Turkey Lıne Gayrimenkul nerede

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

Emeklilik yaşında flaş gelişme! 5 yıl öne çekiliyor! 1999'dan önce sigortalı olanlara piyango vurdu!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), bayram tatilinin ardından yoğun bir mesaiyle çalışmalara başlayacak. Bu çalışmalar arasında emeklilik yaşı da yer alıyor. Emeklilik yaşında flaş gelişme,5 yıl öne çekiliyor! 7200 günle emeklilik kapısı açıldı! 1999'dan önce sigortalı olanlara piyango vurdu...

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile S. Salık Khalaf Khalaf tarafından kuruldu.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli Çağrı Ata ve Ersin Özen ortaklığında kuruldu.

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi kuruldu!

Komm Yazılım Gayrimenkul Makine Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Düzova tarafından kuruldu.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Astsubay maaşları kaç lira? En düşük astsubay maaşı bu yıl ne kadar? 

2023 astsubay maaşları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Astsubay maaşları kaç lira? En düşük astsubay maaşı bu yıl ne kadar? 

Turkey Lıne Gayrimenkul nerede Haberi

Turkey Lıne Gayrimenkul nerede

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Naseem Arabı tarafından kuruldu.

Turkey Lıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Yurt dışına çalışacak personel gönderilmesi, yurt dışından Türkiyede çalışacak personel temini konusunda...