03 / 05 / 2024

türkiye arsa yatırımı

türkiye arsa yatırımı

Döviz fiyatlarındaki artışa duyarsız kalmayan yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlar Türkiye’den arsa ve gayrimenkul alımları yapmaya başladı.

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

Arsa almak için doğru zaman mı? Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa yatırımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki arsa almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

EBRD'den Türkiye'ye 2021 yılında 2 milyar avroluk rekor yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yaptığı açıklamada Türkiye'deki yatırımının 2021 yılında 2 milyar avro ile rekor seviyeye çıktığını belirtti.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

türkiye arsa yatırımı Haberi

türkiye arsa yatırımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına üzerine harekete geçen Almanya’da çalışan Türk asıllı Sezai Altunsarı, Türkiye’ye gelerek, gayrimenkul yatırımı yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla harekete geçtiğini belirten Altunsarı, "Dövizlerimi Türkiye’de değerlendirmek istedim. Yaptığım araştırma sonrası gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdim. Ayrıca yüksek kur avantajından yararlanmak istedim. Yurt dışında edindiğim birikimlerimi Türkiye’ye getirdim. Ankara’dan arsa ve gayrimenkul alımı yaptım. Dönem milletçe kenetlenme zamanı. Bu konuda her Türk vatandaşı daha duyarlı hareket etmek zorundadır" dedi.


Arsaya yatırım yapmanın tam zamanı

Konuya ilişkin açıklama yapan Çamsoy İnşaat Danışmanlık ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arcan Çamsoy, "Son aylarda Dolar ve Euro’daki spekülasyonlarla aşırı hareketlenme var. Cumhurbaşkanımızın çağrısına yurt dışındaki gurbetçilerimiz de katılıyor. Yüksek miktarda Euro ve Dolar birikimlerini bozdurup Ankara’da arsa alarak dezavantajı avantaja...