29 / 04 / 2024

Türkiye DHL Global Forwarding projeleri

Türkiye DHL Global Forwarding projeleri

DHL Global Forwarding CEO’su Roger Crook, Türk çalışanlarının göstermiş olduğu olağanüstü performansları için övgü ve takdirlerini sundu. DHL Global Forwarding Türkiye Genel Müdürü Kerem İnanç konu ile ilgili açıklama yaptı.

IMF’den Türkiye için deprem etkisi yaratan dolar tahmini! Dolar kuru 2028’de 119,85 TL mi olacak?

Global ekonomik görünüm raporunu dün (10 Ekim) açıklayan IMF, Türkiye ekonomisine yönelik öngörüleri de paylaştı. TL ve dolar cinsi milli gelir öngörüleri, IMF'nin ortalama dolar kuru öngörülerine de işaret ediyor.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Türkiye konut fiyat artışında yine zirvede!

İngiltere merkezli emlak danışmanlık firması Knight Frank, 2023'ün ilk çeyreğine dair Global Konut Fiyat Endeksi'ni yayınladı. Açıklanan rakamlara göre, 2023'ün ilk 3 ayında Türkiye, en yüksek artışın yaşandığı ülke oldu. 

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!

35 yıllık tecrübesi, 25 bini aşkın çalışanı ile 8 sektörde faaliyet gösteren RAMS Global Türkiye projelerine devam ediyor.

Ayakkabı ihracatında rekor! Global markalar Türkiye’de üretime geçiyor!

Ayakkabıda ihracat miktarı geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdi. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, sektörün 70 ülkeye ihracat yaptığını bildirdi.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Xiaomi 13 serisi fiyatları Türkiye'de nihayet açıklandı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Geçen ayın sonunda Türkiye'de Xiaomi 13, 13 Lite ve 13 Pro modellerinin global lansmanı duyurulmuştu.

Devler arasında rekabet kızışacak! İhracat şampiyonu Chery artık Türkiye'de! 

Global manada üne sahip Chery, Artık Türkiye pazarında da yerini aldı. Ünlü marka rekabeti kuvvetlendireceğe benziyor. Lüks üetime sahip markanın Türkiye satış fiyatları merak konusu oldu. Peki Chery araçlar yurt dışında ne kadara satılıyor?

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Samsung QLED QN90 TV Türkiye'de! Samsung QLED QN90 TV kaç TL? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

15 yılı aşkın süredir global TV pazarında lider konumunu koruyan Samsung, 4K HDR oyun oynanabilen, ileri teknolojilere sahip yeni Neo QLED QN90 TV’yi Türkiye’ye getirdi. Samsung QLED QN90 TV kaç TL? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen şirketleri Here2Next projesini hayata geçirdi! Platforma üyelik şartları açıklandı

Türkiye’de ve global arenada kurumsal şirket-girişim iş birliklerinin katma değerine dikkati çekmek ve ekosistemde iyi uygulamaların ve öğrenimlerin paylaşılarak yaygınlaştırılmasını sağlamak üzere sektöründe öncü 9 kurum bir araya gelerek Here2Next platformunu hayata geçirdi

Global kripto para borsası KuCoin Türkiye’de faaliyete başladı

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Global kripto para borsası uzun süredir Türkiye’de aktif olarak hizmet sunuyordu.

Türkiye DHL Global Forwarding projeleri Haberi

Türkiye DHL Global Forwarding projeleri

Hava ve deniz yolu kargo taşımacılığı sektöründe dünya lideri DHL Global Forwarding, Frankurt-Almanya’da düzenlediği Evrensel Yönetim Konferası’nda DGF Görevsel Ödülleri'nin yanı sıra Deutsche Post CEO Ödüllerini de kazanan ülkelere takdim etti. DHL Global Forwarding Türkiye; rekabetçi fiyatlandırma, yapılandırılmış işletme süreçleri, iyi müşteri hizmetleri ve satış takımlarıyla ‘Yılın Ülkesi’ ve ‘Yılın Deniz Yolu Taşımacılığı Takımı’  kategorilerinde iki ödülün sahibi oldu.

Ülkelerin ve takımların üstün performansına gereken takdiri göstermek amacıyla düzenlenen ödül töreninde DHL Global Forwarding CEO’su Roger Crook, Türk çalışanlarının göstermiş olduğu olağanüstü performansları için övgü ve takdirlerini sundu.

DHL Global Forwarding Türkiye cirosunu % 20 artırdı, ödülleri kazandı..

Uluslararası taşımacılık hizmetleri sektöründe lider olan DHL Global Forwarding,  Türkiye’de tedarikçilerine sunduğu gümrükleme, sigortacılık, depolama ve dağıtım gibi lojistik süreci tamamlayan servisler ve müşterilerine...