16 / 05 / 2024

türkiye hastane projeleri

türkiye hastane projeleri

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, Türkiye'nin önümüzdeki 3 yıllık süreçte toplam 95 bin yataklı şehir hastanelerine kavuşacağını, bunların 41 bininin KÖİ modeliyle yapılacağını ifade etti.

Agah Kafkas: Türkiye, Sudan'dan Somali'ye model hastaneler inşa ediyor!

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, "Kısa süre önce Sudan'da bir hastane açtık, nisan ayında yine Somali'de açacağız. Afganistan'daki hastanemiz bitti, Lübnan'daki bitti. Yani nerede bir mazlum insan varsa biz oraya el oluyoruz" dedi

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Türkiye’deki konut projeleri Arap dünyasında tanıtılacak!

TÜRAP ve TurabExpo, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda bin 500 Arap yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşacak.

Çinli yatırımcılar Türkiye'de hastane kuracak!

Çin İş İnsanları Federasyonu Başkan Yardımcısı Liying Tang, Türkiye'de hastane kurmak istediklerini söyledi.

türkiye hastane projeleri Haberi

türkiye hastane projeleri

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, "Hastanelerimiz uzun yıllar yenilenmemişti. Büyük bir kısmı eski, yine büyük bir kısmı depreme dayanıksızdı. Bu açıdan Türkiye, hızlı bir şekilde hastanelerini yenileme sürecine girdi." dedi.


Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ile Sağlık Bakanlığı himayesinde, Elmadağ Hukuk Ofisi ve PPP Experts tarafından düzenlenen Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) Sağlık Zirvesinde konuşan Gümüş, farklı bir modelle hastane yapıp, bu sağlık tesislerini işleteceklerini dile getirerek, PPP (Public Private Partnership - Kamu Özel İşbirliği) modeliyle hem kullanıcı hem de çalışanların uygun şekilde hizmet alıp vereceği ortamlar oluşturulacağını anlattı.


Bu açıdan tüm dünyanın önemli merkezleri ve paydaşlarıyla Türkiye'de bu birikimin oluşmasının sağlandığını aktaran Gümüş, "Bugün itibariyle 18 projemizin ihalesi tamamlanıp, imzalandı. Bu projeler, şu anda hızlı bir şekilde yükseliyor. Yaklaşık 2...