02 / 05 / 2024

Türkiye İMSADın başkanı kim

Türkiye İMSADın başkanı kim

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nde (Türkiye İMSAD) başkanlık görevine, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar seçildi. Fethi Hinginar, önceki dönemde Türkiye İMSAD yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapıyordu.

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Fethi Hinginar oldu!

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Fethi Hinginar oldu. Başkanlık görevini Dündar Yetişener’den devralan Fethi Hinginar, önceki dönemde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyordu.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin nüfusu 85 milyon 372 bin 377 oldu

Türkiye'nin nüfusu, 2023 yılında bir önceki seneye oranla 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 olduğu açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları"nı da duyurdu.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Türkiye, turizmde ucuz ülke imajını kırdı: Turist başına ortalama harcama 1200 dolara çıktı!

Türkiye'nin turist başına ortalama harcamasının son 5 yılda 800'den 1200 dolara çıktığı kaydedildi. Böylece, Türkiye, turizmde "ucuz ülke" imajını büyük ölçüde kırmış oldu.

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri...

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Deprem Vakfı Başkanı da isyan etti: Betona su katan müteahhide bir daha ihale verilmesin!

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik’e göre yıkıcı depremin yarattığı ağır tablonun nedeni şartnameye uygun iş yapılmaması. Bunun için de yanlış uygulama sigortası teminatıyla betona su katan müteahhide ihale verilmemesi gerekiyor.

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı! 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı!

Türkiye'nin nüfusu resmen açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre; nüfus 1 yılda tam 599 bin 280 kişi arttı. İşte tüm merak edilen rakamlar...

Türkiye, Avrupa’nın en ucuz gazı kullanan 3. Ülkesi oldu!

Enerji sektörüne yatırımlar devam ederken, Türkiye, Avrupa’nın en ucuz gazı kullanan üçüncü ülkesi oldu.

Türkiye İMSADın başkanı kim Haberi

Türkiye İMSADın başkanı kim

Başkanlık görevini Dündar Yetişener'den devralan Fethi Hinginar, önceki dönemde Türkiye İMSAD yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapıyordu.

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nde (Türkiye İMSAD) başkanlık görevine, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar seçildi.Türkiye İMSAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye İMSAD 33. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel kurul sonucunda Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Fethi Hinginar oldu.Başkanlık görevini Dündar Yetişener'den devralan Fethi Hinginar, önceki dönemde Türkiye İMSAD yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapıyordu. 


Genel kurul toplantısında 2015-2017 dönemini kapsayan 2 yıl için görev yapacak Türkiye İMSAD'ın 18 kişilik yönetim kurulu belirlendi. 

Yönetim kurulunun aynı gün ilk toplantısında yapılan görev dağılımında; Türkiye İMSAD başkan vekilleri Oktay Alptekin, Çetin Tecdelioğlu ve Arif Nuri Bulut oldu. Kenan Aracı ile Mehmet Tunaman da...