29 / 04 / 2024

türkiyede 300 bin müteahhit var

türkiyede 300 bin müteahhit var

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, müteahhitlik yasası çıkararak inşaat sektörünü disiplin altına almayı hedefliyor. Yasayla, yaklaşık 300 bin müteahhittin yüzde 30’ unun meslekten men edilmesi bekleniyor...

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.

Mevduatta makas açıldı: Faiz farkı 20 puanı aşıyor! 300 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL?

Mevduat faizlerinde fark 20 puanı aştı. Peki 300 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL oldu? İşte 26 Şubat 2024 banka banka mevduat faizleri...

300 bin TL krediye 690 bin lira geri ödeme vatandaşın ayarını bozdu! İşte korkutan hesap…

Bankaların tüketici ve ticari kredilere uyguladığı faiz oranları rekor seviyelere ulaşırken, Boşuna Tıklama adlı hesabın X sosyal medya hesabından yaptığı 300 bin TL’lik kredi paylaşımı vatandaşa “yuh” dedirtti. Gönderiye yorum yağdı.

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Seçimlerden önce mart ayında yüzde 23 seviyelerinde olan taşıt kredileri geçen hafta yüzde 46,399 seviyesine ulaştı. Taşıt kredileri tavan yaparken araba almak isteyenler için CUPRA ve SEAT'tan 300 bin liraya kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı haberi geldi.

300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz. O ülkeden yola çıktı Türkiye'ye geliyor duyanlar şaşkına döndü

Türkiye'de sıfır ve ikinci el araç fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar uygun fiyata araç araştırmaya başladı. 300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz işte detaylar...

İkinci el taşıt satışı için flaş karar! Kurala uymayanlara 300 bin TL ceza!

İkinci el araçlara dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılması 2024'e kadar yasaklandı. Kurala uymayanlara yönelik 300 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

300 bin TL'ye elektrikli otomobil satıyorlar! O markadan Türkiye'de sürpriz çıkış! Bu çılgınlık kaçmaz!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte sıfır km'de otomobil pazarı bir nebze olsun hareketlilik kazandı. 300 bin TL'lik en ucuz elektrikli otomobilde Türkiye'de satışa çıktı. İşte detaylar...

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Eşi vefat eden kadınlara ev yardımına nasıl başvurulur? 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek? Hemen göz atın

Eşi vefat eden kadınlara 300 bin Türk Lirası konut desteği ile ilgili detaylar netleşiyor. Şu ana kadar 4 şehirde başlatılacak olan konut yardımı için başvuru şartları da belli oldu. 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek?

DS 9 için 300 bin liraya yüzde 0,49 faizli kredi! DS 9 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Fransız devi DS’nin yeni serisi DS 9 için 300 bin Türk Lirası’na varan ve 12 ay yüzde 0,49 faizli kredi avantajıyla satışa sunuluyor. Kredi fırsatı ve DS 9 fiyat listesini haberimizde derledik.

türkiyede 300 bin müteahhit var Haberi

türkiyede 300 bin müteahhit var

Hürriyet'in haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tasarlanan yeni bir müteahhitlik yasası çıkartılarak inşaat sektörünü disiplin altına alması planlanıyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı düğmeye basarak müteahhitlik sektörünü iyileştirme çalışmalarına başladığı kaydedildi.

Hazırlanacak yeni yasayla, Türkiye’de bulunan ve sayıları takriben 300 bin olan müteahhittin yüzde 30’unun meslekten men edilmesi bekleniyor. Ağır mesleksel kusur işleyen ve tüketiciyi dolandıran müteahhitler sektör dışına itilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında “Müteahhitlik yasası için çalışmalarımız var. Bitirdikten sonra Meclis’e sevk edeceğiz” ifadelerini kullandı. Bakan İdris Güllüce'tarafından verilen bu mesaj şimdiden işini iyi yapmayan, tüketiciyi dolandıran ve yetersiz kalan binlerce müteahhiti düşündürmeye başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri müteahhitlerin teknik ve mali yeterliliklerini denetleyecek, sınıflandıracak ve cezaları...