04 / 05 / 2024

türkiyede en doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır

türkiyede en doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015’e katılarak, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu.

Ev fiyatlarında düşüş başladı! Ev almak için doğru zamana ne kadar var?

Ev sahibi olmak isteyenlerin akıllarındaki en önemli soru, “Alım için doğru zaman mı? sorusu. Satılık ilanlarındaki rakamların dikkate alınmaması gerektiğini ifade eden analist Tardu Barlas, düşüşün süreceğini belerterek, doğru zamana ne kadar olduğunu açıkladı.

Konutta fiyatlar dolar bazlı düşüyor! Şimdi ev almak için doğru zaman mı?

'Şimdi ev almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları düşüyor mu?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Borsa ve Eurobond Yatırımcısı 32,8 bin takipçili Zengin Muallim isimli kullanıcı, konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak tek yöntem: Doğru finansman modeli!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, kentsel dönüşümde son dönemde atılan tüm doğru adımlara rağmen, kaynak oluşturacak doğru bir modelleme yapılmadan istenilen hızda kentlerin dönüştürülemeyeceğine vurgu yaptı.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Borsanın tıkanarak aşağı doğru baskı yemesinin nedenleri nedir?

Borsa İstanbul yatırımcısı son dönemde borsanın tıkanmasının ve artık aşağı doğru baskı yemesinin nedenlerini sorguluyor. SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu konuya ilişkin 5 kritik maddeyi açıkladı. İşte o maddeler...

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

Kripto paralara nasıl yatırım yapılır? Kısa vadede mi, uzun vadede mi kazandırıyor? İşte doğru yatırımın püf noktaları!

Bybit, son yılların en gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin yatırımcıları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. İşte kripto paralara doğru yatırım yapmanın kuralları, detayları haberimizde…

Dolar 30 TL'ye doğru yelken açtı! Dolar biriktirenler acilen baksın! 23 Ağustos dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru bugün güne rekor seviye ile başladı. Ekonomi piyasalarında dolar kurundaki yükseliş devam ediyor. Bugün dolar  TL'ye doğru yelken açtı. Dolar biriktirenler acilen baksın. İşte 23 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

Van depremi, zemini kötü olan alanlara doğru büyümeyi azalttı!

Van'da, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi akademisyenleri tarafından 1988-2018 yılları arasına ait uydu görüntüleri üzerinden gerçekleştirilen incelemede, Van depreminden sonra zemini kötü olan alanlara doğru büyümenin azaldığı belirlendi.

türkiyede en doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır Haberi

türkiyede en doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır

GYODER, fuar süresince Türkiye’deki en doğru yatırımın ipuçlarını uluslararası yatırımcılarla paylaştı. Fuarın ikinci gününde Hürriyet Gazetesi ile ortaklaşa düzenlenen  “Neden Türkiye’ye Yatırım Yapılmalı” panelinde Türkiye ve gayrimenkul sektörü hakkında detaylar katılımcılarla paylaşıldı.


GYODER Başkanı Aziz Torun,fuara ilişkin görüşlerini dile getirirken, “Ülkemizdeki gayrimenkul projelerine gösterilen ilginin sonucunda GYODER olarak bize de önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle, gerek sektörümüzün gerekse Türkiye’nin yabancı yatırımcılar nezdindeki algısının doğru yönetilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Hem sektörümüzün gelişimini sürdürülebilmesi hem de ülkemizde yatırım yapmak isteyen yabancı ülke vatandaşlarının en doğru yatırımı yapmaları adına önemli çalışmalar hayata geçirmekteyiz. Geçtiğimiz yıl ülkemizden 31 şirket fuara katılırken bu sayı bu yıl 50’den fazla şirket ve 4200 metrekare alan olarak göze çarptı. Dubai Cityscape Global’in bireysel yatırımcılara ulaşmak ve...