28 / 04 / 2024

Türkiyede sürekli büyümenin sırrı

Türkiyede sürekli büyümenin sırrı

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'de inşaat sektörünün aktörlerini yemekte buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Türkiye'de kesintisiz büyümenin mimarı müteahhitlerdir" dedi

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Akaryakıt fiyatlarında resmen büyük deprem! Zam üstüne zam geldi, son dakika fiyatlarını görenler inanamadı! Acil bakın!

Sürücülerin gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatlarında resmen büyük deprem yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika fiyatlarını görenler inanamadı... Acil bakın...

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

'TL'deki hızlı değer kaybının sürmesi büyük bir risk'

Türk lirasındaki geder kaybının cari açık özellikle de kısa vadeli borçların ödenmesi açısından büyük bir risk oluşturduğunu belirten EBRD Başekonomisti Roger Kelly, kısa vadeli dış borcunu 180 milyar dolar olduğunu MB'nin rezervinin ise 15 milyar dolar olduğuna dikkat çekti.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

İnşaat sektörü 2017'de ekonomik büyümenin lokomotifi oldu!

2017’nin üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 11,1 büyüyerek son 6 yılın en güçlü büyüme performansını yaşadı. İnşaat sektörü, üçüncü çeyrekte yüzde 18,7 büyüme oranıyla yine ekonomik büyümenin lokomotifi oldu.

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor!

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine devâsâ bir kütüphane ile bir de kültür merkezi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor.

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı açıklandı!

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırması kapsamında Türkiye'nin  şampiyonları belirlendi ve ödülleri verildi. 

Türkiyede sürekli büyümenin sırrı Haberi

Türkiyede sürekli büyümenin sırrı

Fransa'nın Cannes kentindeki, dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM'e katılan Türk inşaat sektörü temsilcileri SABAH gazetesinin ev sahipliğinde düzenlenen yemekte Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya geldi.


SİZE MİNNET BORÇLUYUZ 

80 kişinin katıldığı yemeğin açılışında konuşan SABAH Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, inşaat sektörünün Türkiye'nin bugününü değil, yarınını da dönüştürdüğünü belirterek, "Sizlere sonsuz minnet borçluyuz. Başta İstanbul'un yeni havalimanı olmak üzere 3. Köprü ve kentsel dönüşümle yıllar önce hayal bile edilemeyecek projeler gerçekleşiyor. Sadece kentsel değil zihinsel dönüşümle Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında sizlerin katkıları yadsınamaz" dedi.


HAYALİ BİLE ZOR PROJELER 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da SABAH gazetesine davetinden dolayı teşekkür ederek söze başladı. Sarı, Türkiye'de 14 yıl önce hayali dahi kurulamayan yatırımlar...