08 / 07 / 2024

türkiyede tatil ucuz mu

türkiyede tatil ucuz mu

Akdeniz'e kıyısı olan ülkeler turizmde yarıştırıldı. Coldiretti araştırma şirketinin Eurostat verilerini baz alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Akdeniz kıyısında bulunan ülkeler arasında turistler için en pahalı ülke İtalya oldu...

JPMorgan devalüasyona ihtiyaç olmadığına işaret etti: Türk lirası ucuz!

Yatırım bankası JPMorgan’dan Türk lirası raporu: Zaten ucuz olan lirada ilave devalüasyona gerek bulunmuyor. Yetkililer rezerv kaybetmeden döviz kurunu istikrarlı tutabilir.

Türkiye, turizmde ucuz ülke imajını kırdı: Turist başına ortalama harcama 1200 dolara çıktı!

Türkiye'nin turist başına ortalama harcamasının son 5 yılda 800'den 1200 dolara çıktığı kaydedildi. Böylece, Türkiye, turizmde "ucuz ülke" imajını büyük ölçüde kırmış oldu.

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Philips kazanlı ütüler 1.979 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips kazanlı ütüler, hızlı ve zahmetsizce kusursuz sonuçlar sağlar. Güçlü ve sürekli buhar sayesinde en zorlu kırışıklıkları bile zorlanmadan açar. Peki, Philips buhar kazanlı ütüler en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Kanal İstanbul Türkiye ve dünya için kazanç mı, kayıp mı?

Prof. Dr. Ali Kahriman, "Kanal İstanbul'la ilgili nihai kararların duygusallıktan ve hamasetten uzak bilimsel yöntemlerle verilmesi zorunludur. Umarım tüm taraflar ucuz, popülist polemiklerden kaçınarak sağduyu ile hareket ederler" diyor...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Ritz- Carlton Riyad kapılarını yeniden açtı!

Suudi Arabistan'nın başkenti Riyad'daki Ritz- Carlton Oteli, kapılarını açtı, otelde en ucuz oda fiyatı ise 350 dolardan 650 dolara çıktı...

Türkiye'nin ucuz konuta ihtiyacı var!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu. Tahincioğlu konuşmasında, ucuz konut üretiminin arsa fiyatlarının yükseldiği için zorlaştığını belirtti.

TOKİ Türkiye'ye ucuz konut kazandırmalı!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Kutlu bugünkü yazısında TOKİ projelerini değerlendirdi. Kutlu, ''TOKİ’nin işi, Türkiye’ye ucuz konut kazandırmak'' dedi.

Tüketiciler, daha ucuz çatıyı tercih ederken hata yapabiliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi.

Miami'de konut fiyatları Türkiye'den ucuz mu?

19 yıldan beri Miami’de gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapan İstanbullu Nerime Demren, yaklaşık 10 bin Türk’ün Miami’de yaşadığını ve 2 binden fazlasının ev sahibi olduğunu belirtiyor.

Türkiye'ye ucuz doğalgaz müjdesi!

Rusya'dan Türkiye'ye yeni doğalgaz boru hattı projesi hakkında değerlendirmede bulunan GAZPROM Kontrat Yapılandırması ve Fiyatlandırma Direktörü Sergei Komlev, "Bence bu çok gerçekleştirilebilir bir proje" dedi

türkiyede tatil ucuz mu Haberi

türkiyede tatil ucuz mu

Türkiye, turizmde Akdeniz'deki rakiplerine göre yüzde 22 daha ucuz ve rahat tatil imkânı sunuyor.


Akdeniz'e kıyısı olan ülkeler turizmde yarıştırıldı. Coldiretti araştırma şirketinin Eurostat verilerini baz alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Akdeniz kıyısında bulunan ülkeler arasında turistler için en pahalı ülke İtalya oldu. Balkanlar'ın turizm merkezlerinden Karadağ ise en rahat ülkeler arasında ilk sırada yer aldı. 


EN PAHALISI İTALYA...


Ülkede gelişmiş bir turizm sektörünün yanı sıra restoran ve otellerin diğer ülkelerden yaklaşık yüzde 37 daha ucuz olduğu belirtildi. Ucuz ve rahat ülkeler arasında ikinci sırada yer alan Hırvatistan'da otel ve restoran fiyatları yüzde 26 daha ucuz olurken, krizde zor bir dönem geçiren Portekiz’de bu oran yüzde 23 olarak hesaplandı. Türkiye ise, araştırma sonuçlarına göre, turistlere rakibi ülkelerden yüzde 22 daha ucuz ve rahat...